توسعه دانشگاه ها به لحاظ تعداد، صندلی و رشته های تحصیلی و همچنین پراکندگی در استان ها و شهرها از یک سو و تمایل دانش آموزان به تحصیل و کسب مدارک عالی برای دانش افزایی و امکان دستیابی به شغلی مناسب، موجب گردیده شاهد افزایش آمار فارغ التحصیلان دانشگاهی باشیم که متاسفانه به دلیل اشتغال محدود، چه در دستگاه های دولتی و چه در بخش خصوصی، فقط برای تعداد معدودی امکان جذب وجود دارد. پر واضح است که دانش فنی، توانایی و آشنایی دانش آموختگان با محیط های کاری مورد تقاضا، در جذب، استمرار حضور و امنیت شغلی آنان بسیار موثر خواهد بود.
تجربه سنواتی اینجانب در حوزه غذا و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی نشان داده که بسیاری از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط که به جمع کارکنان معاونت می پیوندند و یا در یکی از کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی و بهداشتی مشغول به کار می شوند، از اطلاعات اولیه کم بهره اند و در محیط کار احساس غریبی می نمایند.
مشاهدات مذکور، اینجانب و همکاران را بر آن داشته که مجموعه های تخصصی متعددی را فراهم آوریم تا شاید بخشی از نیازهای علمی و اطلاعاتی فارغ التحصیلان رشته های صنایع غذایی، تغذیه، شیمی و …. را برای حضور در نهاد های مرتبط با غذا و آزمایشگاه، تامین نماید.
اصول ایمنی در آزمایشگاه
الف: در بخش شیمیایی
اصول ایمنی در آزمایشگاه
ب: در بخش میکروب شناسی
آشنایی با علائم خبری و بازدارنده
در آزمایشگاه
شرائط و ضوابط خوب آزمایشگاهی
الف : بخش شیمی
شرائط و ضوابط خوب آزمایشگاهی
الف : بخش میکروبشناسی
آشنایی با بخشهای آزمایشگاهی
و حداقل تجهیزات اولیه مورد نیاز بخشهای میکروبی و شیمیایی
در یک آزمایشگاه سطح یک
آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی
الف : تجهیزات مصرفی و عمومی
آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی
ب: دستگاههای تخصصی و تجهیزات اموالی
رطوبت سنج غلاتGAC® 500 XT ProductSupport
رطوبت سنج غلات و حبوبات MD7822
رطوبت سنج غلات و حبوبات GMMPro
Enzyme Meter 5000 بالستاک
تشریح دستگاه شیکر الک مکانیکی
نام کتاب
کتاب کار در آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی: آشنایی با اصول ایمنی، بخش ها و تجهیزات
نویسنده
مسعود فیروزکوهی، محمد بیک، مریم اسلامی، فرخنده فیروزی
سال انتشار۱۳۹۴فرمت کتابpdf
تعداد صفحات314
زبان فارسی
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید