روش سالمسازی سبزیجات
روش سالمسازی سبزیجات : برای جلوگیری از مبتلا شدن به انگلها و یا بیماریهای روده ای حتما" سبزیجاتی را که می خواهیم بصورت خام مصرف نماییم بایستی به طریق زیر سالم سازی نموده و بعد مصرف نماییم :
مرحله 1 - پاکسازی : ابتدا سبزیجات را بخوبی پاک کرده و با آب تمیز شستشو می دهیم تا مواد زائد و گل و لای آن برطرف گردد .
مرحله 2 – انگل زدایی : بعد از پاکسازی سبزیجات ، یک ظرف 5 لیتری را پر از آب کنید و بعد به ازای هر لیتر آب 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی داخل آن بریزید و هم بزنید . سپس سبزیجات را داخل کفاب قرار دهید و بعد از 5 دقیقه سبزی را از داخل کفاب خارج کرده و با آب سالم کاملا" شستشو دهید تا تخم انگل ها و باقیمانده مایع ظرفشویی از آنها جدا شوند
مرحله 3 - گندزدایی : برای ضدعفونی و از بین بردن میکروب ها ، یک گرم ( نصف قاشق چایخوری ) پودر پرکلرین 70 درصد را در ظرف 5 لیتری پر از آب ریخته ، کاملا" حل کنید تا محلول گندزدایی کننده بدست آید . سپس سبزی انگل زدایی شده را برای 5 دقیقه در این محلول قرار دهید تا میکروب های آن از بین بروند .
اگر پودر پرکلرین در دسترس نباشد می توانید از هر ماده گندزدایی کننده مجاز دیگری که در داروخانه ها و مغازه ها وجود دارد طبق دستور عمل مصرف آن استفاده کنید .
مرحله 4 - شستشو : سبزی ضدعفونی شده را مجددا" با آب سالم بشویید تا باقیمانده کلر از آن جدا شود و سپس مصرف نمایید .
دانلود فایل روش سالمسازی سبزیجات
سلام وقت بخیر ممنون از راهنمایی شما بزرگوار در مورد سالم سازی کاهو پیچ وکلم پیچ قرمز و سفید میخواستم بدونم تاجایی که بشه این سبزیجات رو برگ برگ میکنیم وموارد بالادرموردش صدق میکند ولی درجایی کلم بنفش قابلیت برگ برگ ندارد(هسته داخلی کلم)آیا میتوان آنرا استفاده کرد؟باتشکرازشما بزرگوار.
سلام . بر اساس کدام مستندات علمی و آزمایشگاهی ، سازمان بهداشت محیط ایران ، استفاده از مایع ظرفشویی را در انگل زدایی از سبزیجات توصیه کرده؟ چه نوع مایع شیمیایی ظرفشویی با چه ترکیباتی؟ قطره یعنی دقیقا چند پی پی ام و ده ها سوال دیگر . آیا وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران به این نهاد پایین دستی نظارتی ندارد که با توصیه های من درآوردی و غیر استاندارد و تبدیل آن به دستورالعمل ، به سلامت جامعه و نسل آینده آسیب میزند !؟ این موضوع بسیار مهمی است و نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد .
میوه نخوریم سالم تریم که