کتاب اصول ایمنی و بهداشت محیط کاردر کارخانجات مواد غذایی
توضیح کتاب:
بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راههای آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی، شناسایی و کنترل آنهاست .در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست، کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد .عناوین فصلهای این دو بخش عبارتاند از” :آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن”، “آلودگی شیمیایی مواد غذایی”، “سترون سازی در صنایع غذایی”، “رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه”، “تمیز کردن و نظافت در کارخانههای مواد غذایی”، “بهداشت کارکنان”، “حشرات و جوندگان”، “زبالهها و پسابهای صنعتی”، “کنترل بهداشت مواد غذایی”، “اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی”، “سیستمهای HACCPدر صنایع غذایی”، “بیماریهای حرفهای “و “ایمنی کار در صنایع غذایی .”
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.