تولید یک نان سالم و با کیفیت و بهداشتی، بستگی مستقیم به رعایت موازین بهداشت فردی توسط متصدی و کارکنان و همچنین تامین و حفظ شرایط بهداشتی ساختمان و تجهیزات و استفاده از مواد اولیه مطلوب و نگهداری و عرضه نان به صورت بهداشتی دراین صنف دارد که در نهایت از ایجاد آلودگی در نان جلوگیری میشود.
دو فایل پاورپوینت کاملا کاربردی و آموزشی برای کسبه و کارشناسان بهداشت محیط
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)