پاورپوینت نکاتی در استفاده از ضدعفونی کننده ها
مقدمه
هدف
تعاریف
نکاتی که در استفاده از ضدعفونی کننده ها می بایست رعایت گردد
نکاتی که در اجرای یک برنامه ضدعفونی می بایست مدنظر قرار گیرد
نکات مورد توجه در خصوص ضدعفونی کننده ها
دسته بندی ضدعفونی کننده ها
اسیدها
الکل ها (اتانول، ایزوپروپانول)
آلدئیدها (فرمالدئید،گلوتارآلدئید)
آلدئیدها (فرمالدئید)
آلکالین ها یا قلیاها (هیدروکسیدآمونیوم یا سدیم ، کربنات سدیم و اکسیدکلیسیم)
قلیاها (هیدروکسید سدیم)
قلیاها (هیدروکسیدآمونیوم)
قلیاها (کربنات سدیم)
(کلرهگزیدین)
هالوژن ها (ترکیبات کلر)
هالوژن ها (ترکیبات ید)
یدوفورها
مواد اکسیدکننده (پراکسیدهیدروژن، پراستیک اسید، ویرکن اس)
مواد اکسیدکننده (پراکسیدهیدروژن)
مواد اکسیدکننده (پراستیک اسید)
مواد اکسیدکننده (ویرکن اس)
فنل ها
ترکیبات چهارتایی آمونیوم
اجرای یک برنامه ضدعفونی
مدت زمان تخلیه سالن ها (Down time)
شستشو و ضدعفونی چکمه ها
شستشو و ضدعفونی وسایل نقلیه
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید