گوشت و بهداشت گوشت
گوشت مورد مصرف خودرا از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمائید.
-کشتارگاه
بهداشتی محلی مطمئن برای بازرسی و معاینه دام قبل از کشتار حین کشتار و
ارائه محصولی سالم می باشد. کشتارگاه محل دفن بیماریهای دام و بیماریهای
قابل انتقال از دام به انسان است .
-از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی جدا”خودداری نمائید.
-از خرید گوشت چرخ کرده که از قبل آماده شده باشد خودداری نمائید.
-از خرید گوشت از افراد دوره گرد جدا”خودداری نمائید.
-گوشت دامهای تب دار و بیمار پرخون قرمز تیره و دارای لخته های خون می باشد.
-گوشت هائی که بوی ادرار میدهد غیر قابل مصرف است.
-گوشت های لزج ،چسبناک و تغییر رنگ یافته فاسد و غیر قابل مصرف است.
-برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری تب کریمه کنگو گوشت های گرم را بمدت 12 ساعت در شرایط یخچال 8 درجه نگهداری نمائید.
-گوشت گرم را بیش از 72 ساعت در یخچال 8 درجه نگهداری ننمائید بهتر است آن را منجمد نمائید.
-مدت نگهداری گوشت منجمد گاو 12 ماه وگوسفند و بز و گوساله 8 ماه است .
-گوشت های منجمد که بمدت طولانی نگهداری شوند خشک و بدون طعم و حالت ترشیدگی دارد.
-گوشت جنین (تودلی ) قابل مصرف انسان نیست.
-برای سلامتی خود و خانواده از خرید گوشت از محل های غیر مجاز و سر راهی خودداری نمائید.
-گوشت هائی که ظاهری خیس، سست و شل داشته و الیاف آنها براحتی از هم جدا می شوند و با فشار انگشت سوراخ میشوند غیر قابل مصرف است .
(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)