– شرایط و ویژگی های تولید یک نان خوب
– انواع آلودگی های نان
– راه های جلوگیری از آلودگی میکروبی نان
– بهداشت فردی کارکنان
– شرایط فیزیکی (ساختمانی و تجهیزاتی) نانوایی
– بهداشت ساختمان
– بهداشت ظروف و وسایل کار
– اثرات تخمیر در کیفیت خمیر و نان
– جوش شیرین (بی کربنات سدیم)
– جوهر قند (بلانکیت)
– نتایج بدست آمده از نمونه برداری های نان
این پاورپوینت در تیرماه ۱۳۹۵ توسط واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشتی و درمانی بلداجی تهیه شده است که شامل عناوین زیر می باشد :