سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

کتاب Water Quality & Treatment : A Handbook on Drinking Water

Water Quality & Treatment : A Handbook on Drinking Water

Water Quality & Treatment : A Handbook on Drinking Water

Water Quality & Treatment : A Handbook on Drinking Water

کتاب ارزشمند کیفیت و تصفیه آب، هندبوکی است در خصوص طراحی تصفیه خانه های آب. ویرایش ششم این کتاب اثر انجمن کارهای آبی آمریکاAWWA با ویراستاری James K.Edzwald توسط انتشارات معروف McGRAW-HILL در سال ۲۰۱۱ به چاپ رسیده است. این کتاب مشتمل بر ۲۲ فصل و ۱۶۹۷ صفحه است.


فصول این کتاب به موضوعات زیر پرداخته است:

  1. استانداردهای آب شرب
  2. مولفه های بهداشتی آب شرب (و کاربرد کربن فعال)
  3. منابع آب (و فیلترهای آنتراسیت)
  4. مشخصات هیدرولیکی رآکتورهای تصفیه آب
  5. مروری بر فرآیندهای تصفیه
  6. مفاهیم و کاربردهای گاز- آب
  7. اکسیداسیون شیمیایی
  8. دلمه سازی و ذره سازی
  9. ته نشینی و شناورسازی
  10. فیلتراسیون دانه ای
  11. فرآیندهای غشایی
  12. تبادل یونی و جذب ترکیبات غیر آلی
  13. ترسیب و نرم سازی آب
  14. جذب ترکیبات آلی
  15. سیستم های تصفیه طبیعی
  16. استفاده مجدد آب شرب
  17. گندزدایی شیمیایی
  18. فرآیندهایUV
  19. تشکیل و کنترل محصولات جانبی گندزدایی
  20. کنترل خوردگی و رسوب‌گذاری
  21. کنترل کیفیت میکروبیولوژیکی در شبکه توزیع آب
  22. مدیریت پسماندهای تصفیه خانه آب




نتیجه تصویری برای دانلود


















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.