پاورپوینت تقلبات در گوشت و فرآورده های گوشتی و دامی
فرمت: PPT تعداد صفحات: 32
مقدمه:
به دلیل اینکه مواد غذایی دارای کاربرد عمومی هستند و همواره مشتری زیادی دارند، گاهی افراد سودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پر رونق آن می افتند و برای کم کردن هزینه های تولید و به دست آوردن ثروت های باد آورده، به تقلب های عجیب و غریب دست می زنند و از این راه سلامت مردم را به خطر می اندازند.
تقلب در مواد غذایی به شکل های مختلفی صورت می گیرد که مهم ترین آنها برابر قانون مواد خوردنی و آشامیدنی عبارتند از:
تقسیمبندی انواع تقلب:
یکی از انواع تقسیم بندی تقلب ها در مواد غذایی به صورت زیر است:
تقسیمبندی انواع تقلب در مواد غذایی براساس میزان خطر آن برای مصرفکننده به دو صورت خطرناک و کمخطر تقسیم می شود.
تقلبهاى خوراکى شامل کارهاى زیادى است؛ مانند: مخلوط کردن، دزدیدن، عوض کردن، پنهان کردن کیفیت، فروختن مواد فاسد، عوض کردن برچسب یا چسبانیدن برچسب عوضی، و افزودن مواد سمی.
بعضى اشکال تقلب براى سلامتى زیانآور است؛ ولى در بیشتر موارد تقلب در خوراکىها بیش از آنچه اهمیت بهداشتى داشته باشد زیان اقتصادى دارد، مانند افزودن آب به شیر
1- ترکیب شیمیایی:
2- استفاده از رنگ های غیر مجاز: استفاده از رنگ های آلوده یا با کاربرد صنعتی
3- افزودن امعاء و احشاء به فرآورده گوشتی: مانند غضروف شفاف و بافت پیوندی
4- استفاده از بافت های غیر مجاز مانند: پستان، طحال، سنگدان مرغ، ریه ، معده، روده، بافت چربی و گوشت کله
5- بار میکروبی ناشی از استفاده از خمیر مرغ: عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه خمیر مرغ و استفاده از مرغ با کیفیت پایین
6- نیتریت در فرآورده های گوشتی
7- تقلب در نوع گوشت مصرفی برای تهیه فراورده
ادامه مطلب را با دانلود فایل پاورپوینت مشاهده کنید:
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.