سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

سوالات استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش

سوالات تخصصی استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش

شامل سوالات آموزش بهداشت، تغذیه و بهداشت مواد غذایی، کلیات خدمات بهداشتی، بهداشت مدارس و دستورالعمل ایمن‌سازی با پاسخنامه

سوالات عمومی استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش

شامل سوالات تاریخ و فرهنگ تمدن، تعلیم و تربیت اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، ریاضی، زبان انگلیسی، دانش سیاسی و فناوری اطلاعات

جزوه استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش

شامل جزوات زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، مهارت‌های ICDL، آمار و ریاضیات، هوش و زبان انگلیسی

دفترچه آزمون استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش

شامل دفترچه‌های آزمون‌های مراقب سلامت سال‌های گذشته







نتیجه تصویری برای دانلود







بخشی از سوالات مجموعه 


شستشوی صحیح دست‌ها با آب و صابون برای چه مدت زمانی توصیه می‌شود؟
الف) ۵ ثانیه
ب) حداقل ۲۰ ثانیه
ج) ۱ دقیقه
د) تا زمانی که دست‌ها خیس شوند
پاسخ صحیح: ب

مهم‌ترین عامل در پیشگیری از انتقال بسیاری از بیماری‌های واگیردار در مدرسه چیست؟
الف) ورزش روزانه
ب) رعایت بهداشت فردی، به خصوص شستشوی مکرر دست‌ها
ج) مصرف ویتامین
د) خواب زیاد
پاسخ صحیح: ب

استفاده از مسواک و نخ دندان به صورت منظم چه فایده‌ای دارد؟
الف) افزایش بوی بد دهان
ب) حفظ سلامت دهان و دندان و پیشگیری از پوسیدگی و بیماری‌های لثه
ج) پوسیدگی دندان‌ها
د) بی‌اهمیت است
پاسخ صحیح: ب

بهداشت لباس و کفش در مدرسه شامل چه مواردی است؟
الف) استفاده از لباس‌های کثیف
ب) استفاده از لباس و کفش تمیز و متناسب با فعالیت‌های مدرسه
ج) پوشیدن کفش نامناسب برای ورزش
د) بی‌توجهی به نظافت لباس
پاسخ صحیح: ب

برای جلوگیری از انتشار شپش در مدرسه، کدام اقدام ضروری است؟
الف) نادیده گرفتن موضوع
ب) معاینه منظم موی دانش‌آموزان، آموزش به خانواده‌ها و اقدامات درمانی و بهداشتی در صورت مشاهده
ج) تراشیدن موی تمام دانش‌آموزان
د) استفاده از کلاه مشترک
پاسخ صحیح: ب

تمیز و ضدعفونی کردن سطوح مشترک (مانند دستگیره درب‌ها، میزها) در مدرسه چه اهمیتی دارد؟
الف) بی‌اهمیت است
ب) کاهش احتمال انتقال میکروارگانیسم‌ها و بیماری‌ها
ج) افزایش آلودگی
د) صرفاً زیبایی ظاهری
پاسخ صحیح: ب

بهداشت سرویس‌های بهداشتی در مدرسه شامل چه مواردی است؟
الف) عدم شستشو و ضدعفونی منظم
ب) شستشو و ضدعفونی منظم، تامین صابون و دستمال کاغذی و تهویه مناسب
ج) استفاده از مواد شوینده نامناسب
d) بی‌توجهی به نظافت
پاسخ صحیح: ب

تهویه مناسب کلاس‌ها و فضاهای مدرسه چه نقشی در سلامت دانش‌آموزان دارد؟
الف) افزایش انتقال بیماری
ب) کاهش تجمع دی‌اکسید کربن و آلودگی‌ها و بهبود کیفیت هوا
ج) کاهش تمرکز
د) بی‌اهمیت است
پاسخ صحیح: ب

سوالات عمومیشامل تاریخ و فرهنگ تمدن، تعلیم و تربیت اسلامی، زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، ریاضی، زبان انگلیسی، دانش سیاسی و فناوری اطلاعات
سوالات تخصصیمجموعه‌ای جامع از سوالات آموزش بهداشت، تغذیه و بهداشت مواد غذایی، کلیات خدمات بهداشتی، بهداشت مدارس و دستورالعمل ایمن‌سازی با پاسخنامه، برگرفته از آزمون‌های اخیر
جزوه آموزشیجزوات زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی، مهارت‌های ICDL، آمار و ریاضیات، هوش و زبان انگلیسی
دفترچه آزموندفترچه‌های آزمون‌های مراقب سلامت سال‌های گذشته و آزمون‌های فراگیر با پاسخنامه تشریحی
مزایاپشتیبانی حرفه‌ای، دانلود ساده و محتوای استاندارد
ویژگی‌هاسوالات برگرفته از منابع آزمون استخدامی مراقب سلامت

مدیریت صحیح پسماند (زباله) در مدرسه شامل چه مواردی است؟
الف) رها کردن زباله در هر نقطه
ب) جمع‌آوری منظم زباله در سطل‌های درب‌دار، تفکیک زباله (در صورت امکان) و دفع صحیح آن‌ها
ج) سوزاندن زباله در محوطه مدرسه
د) انباشت زباله در یک گوشه
پاسخ صحیح: ب

آب آشامیدنی در مدرسه باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟
الف) کدر و دارای بوی نامطبوع
ب) سالم، تمیز، بدون بو و طعم و دارای کلر باقیمانده مناسب
ج) آلوده به میکروارگانیسم
د) آب غیرقابل آشامیدن
پاسخ صحیح: ب

تغذیه سالم برای دانش‌آموز در سن رشد چه اهمیتی دارد؟
الف) بی‌اهمیت است
ب) تامین انرژی و مواد مغذی لازم برای رشد جسمی و ذهنی و بهبود یادگیری
ج) کاهش رشد
د) افزایش بیماری
پاسخ صحیح: ب

مصرف میوه و سبزیجات کافی در رژیم غذایی دانش‌آموز چه فوایدی دارد؟
الف) کاهش دریافت ویتامین‌ها
ب) تامین ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر و تقویت سیستم ایمنی
ج) افزایش بیماری
د) صرفاً زیبایی
پاسخ صحیح: ب

چه نوع میان وعده‌هایی برای دانش‌آموز در مدرسه توصیه می‌شود؟
الف) شیرینی و چیپس
ب) میوه تازه، سبزیجات، نان و پنیر، مغزها (در صورت عدم حساسیت)
ج) نوشابه‌های گازدار
د) شکلات و آب‌نبات
پاسخ صحیح: ب

برای جلوگیری از مسمومیت‌های غذایی در مدرسه، کدام اقدام ضروری است؟
الف) نگهداری غذا در دمای اتاق برای مدت طولانی
ب) نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب (یخچال یا فریزر)، پخت کامل و رعایت بهداشت در تهیه و توزیع غذا
ج) استفاده از مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته
d) عدم شستشوی دست‌ها قبل از تهیه غذا
پاسخ صحیح: ب

careeesdd سوالات استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش  

کمبود کدام ماده مغذی می‌تواند منجر به ضعف و خستگی در دانش‌آموز شود؟
الف) ویتامین ث
ب) آهن
ج) کلسیم
د) ویتامین آ
پاسخ صحیح: ب

چه نقشی برای واکسیناسیون در پیشگیری از بیماری‌های واگیردار در دانش‌آموزان وجود دارد؟
الف) بی‌اهمیت است
ب) ایجاد ایمنی در برابر بیماری‌های خاص و کاهش شیوع آن‌ها
ج) افزایش احتمال ابتلا به بیماری
د) صرفاً برای درمان
پاسخ صحیح: ب

در صورت مشاهده علائم بیماری واگیردار (مانند تب بالا، سرفه شدید) در دانش‌آموز در مدرسه، اولین اقدام مراقب سلامت چیست؟
الف) نادیده گرفتن موضوع
ب) جداسازی دانش‌آموز بیمار از سایرین و اطلاع فوری به والدین و مسئولین مدرسه
ج) درمان دانش‌آموز با داروهای شخصی
د) فرستادن دانش‌آموز به خانه بدون اطلاع والدین
پاسخ صحیح: ب

برای کمک‌های اولیه در بریدگی کوچک در مدرسه، اولین اقدام چیست؟
الف) رها کردن زخم بدون پوشش
ب) شستشوی محل با آب و صابون و ضدعفونی کردن و پانسمان مناسب
ج) استفاده از پارچه کثیف برای بستن زخم
د) مالیدن الکل روی زخم باز

در صورت پیچ خوردگی مچ پا در حین فعالیت ورزشی در مدرسه، اقدام اولیه چیست؟
الف) گرم کردن موضع آسیب دیده
ب) بی‌حرکت کردن عضو آسیب دیده، قرار دادن یخ، فشار ملایم و بالا نگه داشتن پا (روش‌های کمک اولیه رایج)
ج) حرکت دادن سریع مچ پا
د) ماساژ شدید موضع
پاسخ صحیح: ب

در صورت بیهوش شدن دانش‌آموز در مدرسه، اولین اقدام چیست؟
الف) تکان دادن شدید فرد
ب) بررسی تنفس و علائم حیاتی، قرار دادن فرد در وضعیت ریکاوری و تماس با اورژانس
ج) دادن مایعات به فرد بیهوش
د) رها کردن فرد به حال خود
پاسخ صحیح: ب

در صورت خونریزی از بینی در مدرسه، اقدام صحیح چیست؟
الف) خواباندن فرد و بالا نگه داشتن سر
ب) نشاندن فرد، خم کردن سر به جلو و گرفتن قسمت نرم بینی برای چند دقیقه
ج) قرار دادن سر به سمت عقب
د) شستشوی بینی با آب سرد
پاسخ صحیح: ب

علائم رایج سرماخوردگی در دانش‌آموزان چیست؟
الف) تب بسیار بالا و بثورات پوستی
ب) سرفه، عطسه، آبریزش بینی، گلودرد و گاهی تب خفیف
ج) زردی پوست
d) درد شدید شکم
پاسخ صحیح: ب

چه زمانی باید دانش‌آموز بیمار را از سایر دانش‌آموزان جدا کرد؟
الف) فقط زمانی که بیماری او بسیار شدید باشد.
ب) در صورت مشاهده علائم بیماری‌های واگیردار برای جلوگیری از انتقال به دیگران.
ج) هیچ وقت نیازی به جداسازی نیست.
د) فقط زمانی که دانش‌آموز خودش درخواست کند.
پاسخ صحیح: ب

اهمیت غربالگری‌های سلامت (مانند بینایی و شنوایی) در مدرسه چیست؟
الف) بی‌اهمیت است
ب) شناسایی زودهنگام مشکلات سلامت در دانش‌آموزان و ارجاع برای پیگیری و درمان
ج) صرفاً جمع‌آوری اطلاعات
د) ایجاد مشکل برای دانش‌آموزان
پاسخ صحیح: ب

برای آموزش مفاهیم بهداشت به دانش‌آموزان در سنین مختلف، کدام روش مناسب‌تر است؟
الف) صرفاً سخنرانی برای تمام سنین
ب) استفاده از زبان ساده و متناسب با سن، استفاده از تصاویر، بازی‌ها، نمایش و فعالیت‌های عملی
ج) نادیده گرفتن آموزش بهداشت
د) صرفاً ارائه جزوه
پاسخ صحیح: ب

health سوالات استخدامی مراقب سلامت آموزش و پرورش  

نقش مراقب سلامت در مدرسه در ترویج فرهنگ تغذیه سالم چیست؟
الف) صرفاً بررسی بوفه مدرسه
ب) آموزش دانش‌آموزان در مورد گروه‌های غذایی، فواید تغذیه سالم و تشویق به انتخاب‌های غذایی مناسب
ج) توصیه به مصرف فست فود
د) بی‌اهمیت است
پاسخ صحیح: ب

چه نوع آسیبی می‌تواند ناشی از زمین خوردن در محیط مدرسه باشد؟
الف) بیماری واگیردار
ب) کوفتگی، پیچ خوردگی، شکستگی یا بریدگی
ج) بیماری قلبی
د) سرماخوردگی
پاسخ صحیح: ب

برای پیشگیری از حوادث ناشی از لغزندگی در راهروها یا پله‌های مدرسه، چه اقدامی ضروری است؟
الف) نادیده گرفتن سطوح خیس
ب) خشک کردن سریع سطوح خیس، استفاده از کفپوش مناسب و قرار دادن علائم هشدار دهنده
ج) ریختن آب روی سطوح
د) دویدن در راهروها
پاسخ صحیح: ب




















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.



  



جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید