سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت

موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت


وجود پروتئین در زنجیره مواد غذایی انسان بسیار ضروریست این گروه از مواد غذایی، وظیفه ساخت و ساز و ترمیم بافتها و بهبود آسیب دیدگیها و زخمها و بالا بردن سطح ایمنی... را بر عهده دارند که از طریق مواد گوشتی شامل گوشت قرمز و سفید و برخی مواد گیاهی ... تامین میشود. 
بنابراین لازم است موازین بهداشتی در تمامی مراحل از تولید، نگهداری و توزیع و فروش تا مصرف این مواد غذایی رعایت شود که در ادامه این جلسه به آنها اشاره خواهد شد.




نتیجه تصویری برای دانلود


















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.