منبع : بهداشت میحط قم
1 | تعیین سختی آب | دریافت فایل | |
2 | آشنایی بانحوه سنجش BOD وروشهای آن | دریافت فایل | |
3 | اندازه گیری ماده خشک و خاکستر مواد غذایی | دریافت فایل | |
4 | تشخیص رنگهای مصنوعی | دریافت فایل | |
5 | تعیین میزان رطوبت درموادغذایی وآرایشی -بهداشتی | دریافت فایل | |
6 | اندازه گیری نمک درنان | دریافت فایل | |
7 | آشنایی باآزمایشگاه شیمی محیط | دریافت فایل | |
8 | آشنایی بااجزای دستگاه اسپکتروفتومتری وقوانین اسپکتروفتومتری | دریافت فایل | |
9 | ایمنی درآزمایشگاه شیمی محیط | دریافت فایل | |
10 | آشنایی بانحوه سنجش COD وروشهای آن | دریافت فایل | |
11 | اسیدیته | دریافت فایل | |
12 | قلیائیت | دریافت فایل | |
13 | اکسیژن مورد نیاز شیمیایی COD | دریافت فایل | |
14 | اکسیژن محلول DO | دریافت فایل | |
15 | فلیم فتومتری Flame photometry | دریافت فایل | |
16 | جارتست | دریافت فایل | |
17 | سختی | دریافت فایل | |
18 | کلراید Mohers Method | دریافت فایل | |
19 | دما و PH | دریافت فایل | |
20 | محلول ها | دریافت فایل | |
21 | T.D.S | دریافت فایل | |
22 | آزمایشگاه شیمی عمومی | دریافت فایل | |
23 | ایمنی درآزمایشگاه شیمی محیط 2 | دریافت فایل |