پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی
بخشی از متن پاورپوینت:
HACCP
HACCP بیان اختصاریHazard Analysis & Critical Control Point یا تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است . این سیستم مبتنی بر ابزار مدیریتی در کنترل ایمنی فرآورده های غذایی و یک روش پیشگیری در شناسایی و تجزیه و تحلیل خطرات بیولوژیک ، شیمیایی و فیزیکی که محصول نهایی و مواد متشکله آن را تهدید می کند بوده و با تعیین نقطه کنترل بحرانی ، برقراری روشهای پایش و اقدامات اصلاحی ، تایید و مستند سازی از بوجود آمدن مشکلاتی که به سلامت غذا لطمه وارد کرده و ایمنی مصرف کننده را تهدید می کند ، جلوگیری بعمل می آورد .
آموزش اعضای تیم HACCP
آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات
آشنایی با انواع مخاطراتی که برای محصول وجود دارد، راههای پیشگیری ،اقدامات نظارتی ، اقدامات اصلاحی و حدود بحرانی برای هرکدام از مخاطرات ،شناسایی نقاط کنترل بحرانی و
آموزش بهداشت فردی و اهمیت آن
آشنایی با اصول GMP / ماده 13
آشنایی با روشهای شستشو و ضدعفونی
آموزش روش ممیزی وتایید سیستم HACCP
آشنایی با ضوابط و استانداردهای بهداشتی بین المللی وملی
و . . .