جدول سطح زیر بنا و ارتفاعهای مورد
نیازجهت واحدهای صنفی مصوبه کمیسیون نظارت در تاریخ 21/7/88
رسته صنفی |
سطح زیر بنای مورد نیاز |
ارتفاع |
خوار بار و لبنیات فروش |
16 |
3 |
خوار بار فروشی |
12 |
3 |
عاملیت فروش مواد لبنی |
22 |
3 |
پرو تئین فروشی |
18 |
3 |
فروشگاههای بزرگ مواد غذایی |
80 |
3 |
عمده فروشان مواد غذایی غیر قابل فساد |
100 |
5/3 |
عمده فروشان مواد غذایی فاسد شدنی |
120 |
5/3 |
عمده فرو شان آجیل با کارگاه بودهی و انبار |
150 |
ف-3/ک-4 |
عمده فروشان آجیل بدون بو دهی |
70 |
3 |
کارگاه آجیل بودهی بدون انبار |
80 |
8 |
آجیل و خشکبار فروشی |
16 |
3 |
عطاری |
16 |
3 |
سقط فروشی |
12 |
3 |
میوه و سبزی فروشی(توام) |
20 |
3 |
میوه فروشی |
16 |
3 |
میوه فروشی (دو محصولی) |
12 |
3 |
سبزی فروشی |
12 |
3 |
فرو شندگان عرقیات معطر و ترشیجات |
16 |
3 |
لوازم آرایشی و بهداشتی |
12 |
3 |
خبازی معمولی (سنتی پز) |
85 |
4 |
خبازی فانتزی |
120 |
4 |
کبابی و حلیم پز سرپایی |
22 |
5/3 |
کبابی سرپایی(مشروط به عدم پخت حلیم) |
20 |
5/3 |
کبابی با محل پذیرایی |
30 |
5/3 |
جگرکی |
20 |
5/3 |
کله پزی |
16 |
5/3 |
تولید و فروش آش سبزی |
20 |
5/3 |
انواع آشپزی |
50 |
5/3 |
فروش آش سبزی |
12 |
3 |
شیرینی سازی و شیرینی فروشی (توام) |
120 |
ف-3/ک-4 |
شیرینی فروشی بدون کارگاه |
20 |
3 |
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی |
50 |
5/3 |
کارگاه کیک پزی |
50 |
5/3 |
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی و کیک پزی |
70 |
5/3 |
کارگاه آبنبات سازی |
200 |
4 |
مرغ و تخم مرغ فروشی |
15 |
3 |
مرغ فروشی |
12 |
3 |
ماهی و میگو |
16 |
3 |
گوشت فروشی(قصاب) |
15 |
3 |
عمده فروشان ماهی |
120 |
4 |
فروش لوازم یکبار مصرف |
16 |
3 |
جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید