سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

جدول سطح زیر بنا و ارتفاعهای مورد نیازجهت واحدهای صنفی




جدول سطح زیر بنا و ارتفاعهای مورد نیازجهت واحدهای صنفی مصوبه کمیسیون نظارت در تاریخ 21/7/88

 

                                                                             رسته صنفی

سطح زیر بنای مورد نیاز

ارتفاع

خوار بار و لبنیات فروش

16

3

خوار بار فروشی

12

3

عاملیت فروش مواد لبنی

22

3

پرو تئین فروشی

18

3

فروشگاههای بزرگ مواد غذایی

80

3

عمده فروشان مواد غذایی غیر قابل فساد

100

5/3

عمده فروشان مواد غذایی فاسد شدنی

120

5/3

عمده فرو شان آجیل با کارگاه بودهی و انبار

150

ف-3/ک-4

عمده فروشان آجیل بدون بو دهی

70

3

کارگاه آجیل بودهی بدون انبار

80

8

 آجیل و خشکبار فروشی

16

3

عطاری

16

3

سقط فروشی

12

3

میوه و سبزی فروشی(توام)

20

3

میوه فروشی

16

3

میوه فروشی (دو محصولی)

12

3

سبزی فروشی

12

3

فرو شندگان عرقیات معطر و ترشیجات

16

3

لوازم آرایشی و بهداشتی

12

3

خبازی معمولی (سنتی پز)

85

4

خبازی فانتزی

120

4

کبابی و حلیم پز سرپایی

22

5/3

کبابی سرپایی(مشروط به عدم پخت حلیم)

20

5/3

کبابی با محل پذیرایی

30

5/3

جگرکی

20

5/3

کله پزی

16

5/3

تولید و فروش آش سبزی

20

5/3

انواع آشپزی

50

5/3

فروش آش سبزی

12

3

شیرینی سازی و شیرینی فروشی (توام)

120

ف-3/ک-4

شیرینی فروشی بدون کارگاه

20

3

کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی

50

5/3

کارگاه کیک پزی

50

5/3

کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی و کیک پزی

70

5/3

کارگاه آبنبات سازی

200

4

مرغ و تخم مرغ فروشی

15

3

مرغ فروشی

12

3

ماهی و میگو

16

3

گوشت فروشی(قصاب)

15

3

عمده فروشان ماهی

120

4

فروش لوازم یکبار مصرف

16

3

 


جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید






(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)