بهداشت عمومی مربوط به احشام
فرآورده های خوراکی (گوشت- مرغ - ماهی و میگو - شیر - عسل - تخم مرغ - خاویار) |
فرآورده های غیر خوراکی (پوست - پشم - کرک - پر) |
نهاده ها و خوراک دام |
حمل ، توزیع و عرضه خوراک دام و فرآورده های دامی |
اماکن دامی (دامداری - مرغداری - زنبورداری - نوغان داری - آبزی پروری - باغ وحش و پرندگان) |
صنایع وابسته به دام (کارخانجات خوراک دام - کشتارگاهها - کارگاههای فرآوری و بسته بندی) |
خدمات ممیزی بهداشتی |
مسئول فنی بهداشتی |
بازرسی بهداشتی دامپزشکی |
نکاتی در مورد سلامتی گوشت |