سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

صدور پروانه بهره برداری بهداشتی


دوستانی که قصد راه اندازی شغل یا تولید مواد غذایی همراه با کد بهداشتی دارند باید به معاونت غذا و دارو دانشگاه محل اقامت خودشون مراجعه کنند.

صدور پروانه بهره برداری بهداشتی

تعاریفمجوزهای بهداشتی شامل پروانه های تاسیس، مسئول فنی، بهره برداری، ساخت، تمدید پروانه ساخت، مجوز مندرجات برچسب  و مجوزهای موردی شامل تغییر وزن و نوع بسته بندی، تغییر فرمول، تغییر نام محصول یا موسسه، استفاده از ظرفیت های خالی کارخانجات، شناسه نظارت، همچنین صدور مجوز واردات و صادرات محصولات مشمول قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی می باشد که بر اساس قانون مذکور و با توجه به ضوابط، مقررات و دستور العملهای صادره جهت تولید، نگهداری، توزیع و فروش این محصولات صادر می شود.1- ارائه درخواست از طرف واحد تولیدی به اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی،بهداشتی دانشگاه
2-  بررسی مدارک، بازدید و تکمیل چک لیست بهره بردای توسط اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
3- ارسال کلیه مدارک تایید شده  به اداره کل نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی
4- صدور پروانه بهره برداری توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی

1- پروانه تاسیس بهداشتی:
به مجوزی اطلاق میشود که پس از صدور پروانه بهره برداری از وزارت صنایع یا جهاد کشاورزی و براساس اصول و ضوابط مربوطه توسط دانشگاههای علوم پزشکی صادر می شود.pdf1   pdf2 
مدارک لازم
1- ارائه درخواست از طرف واحد تولیدی به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
2- تحویل و بررسی مدارک و بازدید توسط کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
3- طرح و بررسی مدارک در کمیسیون بررسی و صدور مجوز های بهداشتی دانشگاه                
4- استعلام اختصاص شماره تاسیس از اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
5- صدور پروانه تاسیس توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در صورت تایید کمیسیون
6- ارسال رونوشت پروانه صادره و صورت جلسه کمیسیون به اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
7- بررسی پروانه صادره توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
8- در صورت اعلام نواقص از طرف اداره کل نظارت، پیگیری مراتب توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه تا رفع نواقص
2- پروانه مسئول فنی:مسئول فنی به فردی اطلاق میشود که دارای شرایط لازم جهت کنترل و نظارت بر تولید در کارگاهها و کارخانجات بوده و با توجه به رشته تحصیلی(حداقل کارشناسی) که در چارت تصویب شده کمیته فنی تعیین گردیده انتخاب میشود و موسسات مشمول قانون ملزم به داشتن مسئول فنی تایید شده از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و دانشگاههای علوم پزشکی میباشند.
پروانه مسئول فنی پس از صدور پروانه تاسیس صادر می گردد.
گردش کار صدور پروانه مسئول فنیpdf1  pdf2  pdf3  pdf4  pdf5   
مدارک لازم
1- معرفی مسئول فنی واجد شرایط (مطابق چارت مصوب) به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
2- تحویل و بررسی مدارک و تکمیل چک لیست تاسیس توسط اداره نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی دانشگاه
3- طرح و بررسی مدارک در کمیسیون جهت صدور رای
4- صدور پروانه مسئول فنی توسط اداره نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی دانشگاه
5- ارسال رونوشت پروانه صادره و صورت جلسه کمیسیون به اداره کل نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی
6- بررسی پروانه صادره توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
7- در صورت اعلام نواقص از طرف  اداره کل نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی ، پیگیری مراتب توسط اداره نظارت بر مواد غذایی وآرایشی و  بهداشتی دانشگاه تا رفع نواقص
3- پروانه بهره برداری بهداشتی:در صورتیکه موسسه دارای شرایط و ضوابط از نظر امکانات و تجهیزات باشد پروانه بهره برداری پس از پروانه های تاسیس و مسئول فنی صادر می گردد.
گردش کار صدور پروانه بهره برداری بهداشتی  pdf1 
مدارک لازم

4- پروانه ساخت:به مجوزی اطلاق میشود که فرمول ساخت تایید شده توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در آن درج شده باشد و زمانی که موسسه آمادگی تولید داشته و موفق به اخذ پروانه های تاسیس، مسئول فنی و بهره برداری گردیده باشد صادر میشود.
گردش کار صدور پروانه ساخت  pdf1  
5- مجوزهای موردی:به منظور ایجاد تسهیلات در تولید و صادرات محصولات مشمول قانون در مواردی با توجه به ضوابط و دستورالعملهای صادره، مجوزهای موردی صادر می شود.
6- مجوز ورود کالا:شامل دو مرحله است:
مرحله اول مربوط به صدور مجوز اولیه یا ثبت سفارش است که بر اساس مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی و پس از ارائه مدارک لازم صادر می گردد.
مرحله دوم مربوط به صدور مجوز ترخیص کالا می باشد که پس از ورود کالا به گمرکات کشور و ارائه مدارک لازم شامل ارائه آنالیز کامل کالا و گواهی بهداشت ممهور به مهر نمایندگی ایران در کشور مبدا پس از نمونه برداری و تایید قابلیت مصرف کالا صادر می گردد.
7- مجوز صدور کالا:جهت صدور کالاهای مشمول قانون مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس درخواست کشور مقصد و درخواست صادرکنندگان گواهی بهداشت از طرف اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و یا اداره نظارت تابعه صادر می گردد. 

http://www.environmentalhealth.ir 

              

دوستانی که قصد راه اندازی شغل یا تولید مواد غذایی همراه با کد بهداشتی دارند باید به معاونت غذا و دارو دانشگاه محل اقامت خودشون مراجعه کنند.
















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.