اصول نظارت و بازرسی کارآمد از واحد های تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
بطورکلی انجام بازدید و بازرسی از مراکز تهیه ، تولید و نگهداری و پخش
محصولات غذایی در چارچوب قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی وبهداشتی و
قانون تعزیرات مواد غذایی و بهداشتی انجام می گیرد . درحقیقت اعتبار و
اقتدار هر دستگاه جهت اعمال اقدامات اجرایی بر این اساس صورت می پذیرد .
در اینجا سعی شده در محدوده قوانین جاری ، اهم وظایفی که بر عهده واحدهای
نظارتی در مجموعه اداره نظارت برمواد غذایی و بهداشتی قابل اعمال است حتی
الامکان به صورت شفاف و مشخص بیان گردد .
باید بدانیم که مهمترین بخش برای انجام این امور ، شناختن هدف ویا اهداف اداره جهت انجام بازرسی و یا بازدید های فنی و بهداشتی است.
انجام بازرسی و بازدید های فنی از مهمترین و عمده ترین وظایف واحدهای
نظارتی است و انجام سایر امور نباید بازرسیهای بهداشتی را تحت الشعاع قرار
دهد ( اشتغال کارشناسان به امور اداری در ساعات فعال اداری بنحوی که بر
انجام بازرسی ها تاثیر منفی داشته باشد ، توجیه پذیر نیست . ) ( تامین
امکانات لازم و وسیله نقلیه و غیره ، امری است که باید به طور جداگانه به
آن پرداخته شود. )
انجام بازرسی ویا بازدید های فنی و بهداشتی شامل :
1. در مراکز تهیه و تولید مواد غذایی به منظور پاسخگویی به استعلام سایر
وزارتخانه ها و ارگانها قبل از احداث کارخانه به منظور رعایت ضوابط بهداشتی
محیط اطراف مراکز تولید از لحاظ مراکز آلاینده و سایر مواردی که به نحوی
در سلامت محصولات تولیدی تاثیر گذار است با دقت کامل جهت تطبیق و اعلام نظر
صریح به این مراجع در صورت لزوم با هماهنگی سایر واحد های معاونتهای دیگر .
2. انجام بازدیدهای فنی وبهداشتی پس از صدور پروانه بهره برداری توسط
وزارتخانه های صنایع و یا جهاد کشاورزی و یا بازرگانی و بنا به درخواست
تولید کنندگان پس از ارائه این مدارک ، همراه با صدور ابلاغ برای انجام این
بازدید که در این خصوص بر اساس ضوا بط و استاندارد های تدوین شده قبلی در
چک لیستهای آماده که بر اساس اصول GMP وHACCP تدوین شده است ، می باشد .
3. انجام بازرسی های فنی و بهداشتی پس از انجام بازدیدهای قبلی بمنظور صدور
پروانه های ساخت و انجام نمونه برداری از خطوط تولیدی تحت ضوابط و شرایط
تعیین شده و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه کنترل بر اساس اصول استاندارد
نمونه برداری که در این قسمت لازم است علاوه بر رعایت دقیق ضوابط نمونه
برداری ، اطلاعات لازم از نظرمشخصات محصول تولیدی بر اساس اطلاعات و فرمولی
که تولید کننده ارائه داده و قبلا مورد تایید قرارگرفته جهت تطبیق و صحت
گفتار تولید کننده به آزمایشگاه ارائه شود.
4. انجام بازرسی پس از صدور کلیه پروانه ها در هنگام فعالیت کارخانه به
صورت روتین و تصادفی و یا وصول شکایت و یا بازدید های ادواری که مسئولین
ادارات طبق برنامه های زمانبندی شده وبر اساس حساسیت بهداشتی محصولات
تولیدی بایستی با جدیت و به صورت عادلانه تنظیم و به بازرسان در موعد مقرر
جهت بازدید ابلاغ نمایند ( این بازدید ها به منظوررعایت مستمر اصول و ضوابط
بهداشتی در هنگام صدور پروانه ها و پایبندی واحد تولیدی به این اصول و
بخصوص بررسی مدارک و مستندات نقاط بحرانی بسیار مهم است )
5. انجام بازرسی های تشریفاتی در حضور مدیران یا مسئولین مختلف برای افتتاح
و یا بازدید های کلی بدون رعایت اصول بازرسی های قانونی که به منظور آگاهی
و آشنایی مسئولین انجام می گیرد .
6. بازدید از مراکز مشمول کد بهداشتی که بر اساس ضوابط تعیین شده انجام می شود .
7. انجام بازدید و بازرسی از شرکت های تهیه و پخش مواد غذایی و بهداشتی .
8. انجام بازدید ها و بازرسی ها از انبار و سردخانه ها و سیلو ها و مراکز توقف کالا در گمرکات .
9. انجام بازرسی از مراکز عمده ونگهداری و عرضه محصولات غذایی وغیره در جهت
کنترل محصولات واحد های تولیدی و پیگیری شکایات و حصول اطمینان بیشتر از
فعالیت این واحدهای تولیدی .
مطلب مهمی که لازم است قبل از انجام هر نوع بازرسی مورد نظر قرار گیرد
رعایت اصول مقدماتی است که به طور خلاصه به آنها اشاره می شود .
v صدور کارت بازرسی مدت دار توسط دانشگاه با امضاء ریاست محترم دانشگاه و
معاونت محترم غذاودارو و مشخصات کامل بازرس شامل : عکس ، نام و نام
خانوادگی ، نام پدر ، سمت ، تاریخ صدور و اعتبارآن و درج پاره ای از وظایف
قانونی بازرس درپشت کارت در ارتباط با وظایف بازرسی .
v صدورابلاغ یا حکم ماموریت برای بازرسانی که برای بازدید اعزام می شوند با
امضاء مسئول مربوطه همراه با ذکر علت و هدف بازرسی و حیطه ماموریت و قید
نام بازدید کننده و همراه یا همراهان جهت ارائه به مدیر یا مسئولان مراکز
تحت نظارت .
v تامین وسائل و تجهیزات نمونه برداری برای بازرسان شامل :
1. تهیه ظروف مخصوص نمونه برداری وبرای نمونه برداری میکروبی ،ظروف استریل شده .
2. تهیه مهر مخصوص جهت مشخص نمودن واحد نظارتی اعزام کننده که در روی نمونه
های ارسالی و یا محصولاتی که احتمالا توقیف می شوند به صورت لاک و مهر شده
و یا گاهی به صورت سیم و سرب انجام خواهد شد .
3. وسایل انتقال نمونه ها از قبیل یخدان حاوی کیسه های یخ یا یخ خشک برای نمونه های میکروبی.
4. داشتن رفرانس های لازم و استاندارد ها
5. تامین بعضی از تجهیزات ضروری از جمله ترمومتر یا لوازم تستهای فوری
شیمیایی مانند PH متر و .... روپوش ، ماسک و بعضی لوازم ضروری برای بعضی از
بازرسیها در شرایط خاص .
6. در صورتی که بازرسان ماموریت خاصی جهت توقیف یا تعطیلی کارخانه یا امحاء
تولیدات غیر قابل مصرف داشته باشند ، لازم است قبلا اقدامات لازم به منظور
هماهنگی با واحدهای قضایی ( دادسراها ، تعزیرات ) بعمل آورده و نماینده آن
قوه و در صورت لزوم هماهنگی با مامورین انتظامی فراهم شده باشد .
پس از آماده بودن موارد فوق، بازرسان و کارشناسان پس از حضور در واحدهای
تولیدی لازم است ضمن ارائه ابلاغ کتبی و کارت بازرسی مسئول فنی واحد تولیدی
راملاقات وانجام تمامی مراحل بازرسی و اقدامات با حضور نامبرده و مدیران
ذیربط انجام گیرد . بازرسان بایستی با همراه داشتن اوراق لازم تمام مواردی
را که لازم است مورد بررسی دقیق قرار داده و موارد و اشکالات فنی و قانونی
را یادداشت و هیچ ضرورتی جهت گفتگو و بحث و جدل با کارگران یا کارفرما در
محیط کارخانه نمی باشد وپس از انجام امور در دفترمسئول فنی یا مدیر کارخانه
نکاتی را که یادداشت شده مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و در نهایت چکیده
این مطالب در صورتجلسه بازدید منعکس خواهد شد .
مشخصات صورتجلسه تنظیمی
لازم است کارشناسان و بازرسان در هر شرایط و برای هر ماموریت یا اقدامی که
انجام می دهند مراتب را حتما به صورت رسمی در صورتجلسه تنظیمی قید نمایند ،
این امر علاوه بر تکمیل مدارک و چک لیست های مربوط به GMP و فرم های نمونه
برداری است که این مدارک همراه با صورتجلسه تنظیمی جهت طی مراحل بعدی به
مسئولین واحد نظارتی توسط بازرسان ارائه می گردد .
در نهایت صورتجلسه تنظیمی می بایست حاوی این نکات باشد
v مشخصات کامل مسئولین و متصدیان محل مورد بازدید شامل نام ، نام خانوادگی ،
سمت ، مسئولیت و قید حضور و یا عدم حضور در زمان بازدید .
v آدرس کامل محل و در صورت لزوم کروکی محل .
v مشخصات کامل مجوز های قانونی ( در صورت داشتن مجوز ) با قید شماره و مدت اعتبار .
v قید علت ماموریت و بازدید از محل و ذکر احکام یا مدارک مربوطه در صورت صدور ابلاغ .
v باتوجه به فرم ها و چک لیست های مربوطه نواقص و موارد غیر بهداشتی مشاهده
شده بصورت مشروح در صورتجلسه درج و مدت زمان رفع نواقص ( در صورت نیاز )
لازم است قید گردد .
v در صورت انجام نمونه برداری از محصولات تولیدی چه در خطوط تولیدی یا
انبارهای نگهداری انجام شده باشد دقیقا باید نوع و مقدار هریک ذکر شود و
تکمیل فرم های نمونه برداری و ذکر علت و چگونگی نمونه برداری و انجام امور
قانونی از جمله لاک و مهر نمونه ها ، امانت گذاری نمونه های لاک و مهر شده
شاهد ، شرایط حمل و نقل و ذکر رعایت مقررات قانونی ( در مواردی که
باقیمانده کالا لازم است تا اعلام نتیجه آزمایش به صورت توقیف یا امانت
نگهداری شوند ) مشخصات آزمایشگاهی که نمونه ها باید در آن محل مورد آزمایش
قرار گیرند و ذکر نوع یا انواع آزمونهایی که باید انجام شود از جمله مواردی
است که در صورتجلسه باید ذکر شود و فرم های مربوطه پس از تکمیل ضمیمه
صورتجلسه گردد.
v قید اقدامات اجرایی در محل بازدید به صورت کاملا مشخص از قبیل توقیف ،
امانت گذاری ، مشخصات لاک و مهر مورد استفاده قرار گرفته شده و ذکر دقیق
مقدار و محلی که توقیف یا امانت گذاری شده و تعیین مشخصات مسئول حفظ این
کالاها تعیین تکلیف از طرف واحد اعزام کننده بازرس .
v در موارد رسیدگی به شکایات واصله به واحد نظارتی ضمن طرح موضوع مورد
شکایت و در صورت لزوم نمونه ارائه شده شاکی ، کلیه اقداماتی که جهت بررسی
اپیدمیولوژیک یا سایر اقدامات اجرایی و قانونی اعمال میگردد به صورت دقیق
در صورتجلسه قید گردد .
v در صورتی که مسئولین کارخانه نسبت به اقدامات بازرسان مدامفعات یا
توضیحاتی داشته باشند ، لازم است این توضیحات در صورتجلسه دقیقا قید گردد
وچنانچه مستنداتی ارائه نمایند لازم است این مدارک با قید مشخصات آنها اخذ و
ضمیمه صورتجلسه گردد .
v در خاتمه کارشناسان و بازرسان پس از انجام بازدید و تطبیق خلافها یا
جرائم احتمالی باموارد و بندهای قانونی به این موارد در صورتجلسه به آنها
اشاره شود و بالاخره در ذیل صورتجلسه کارشناسان و یا بازرسان و مسئولین
کارخانه نام و سمت خود را ذکر وصورتجلسه را امضاء و یک برگ از آنرا به
امضاء کنندگان تحویل نمایند .
به این مهم اشاره می شود ، یکی از عوامل مهم تاثیر گذار در پیشگیری از
جرایم و تخلفات مواد غذایی و بهداشتی در جوامع ، اعمال مجازات و رسیدگی
سریع قضایی به پرونده های مرتکبین تخلفات و جرائم مختلف میباشد و با توجه
به اینکه در کشور ما ابعاد گسترده ای از انواع تخلفات و تقلبات و فعالیت
های غیر مجاز و غیر قانونی به صورت نهان یا آشکار شایع بوده و با تهیه و
تولید و عرضه انواع مواد غذایی و بهداشتی به بازار مصرف دراین رهگذر بهداشت
و سلامت مردم را با خطرات بسیارجدی مواجه نموده است ولی به لحاظ مشکلات و
مسائل مختلفی که هم اکنون دراین مورد در کشور ما وجود دارد عملا تعقیب
قضایی و اجرای مقررات و قوانین مصوبه موجود از نظر تاثیرات اجتماعی بسیار
کمرنگ و گاهی کاملا بی اثرشده است بنا بر این موضوع مهم بهداشتی و اجتماعی
ضمن اشاره به اجرای دقیق مواردی که در فوق آمده و برای شروع اقدامات قضایی
حائز اهمیت فراوان است لازم است به نکات زیر نیزتوجه کامل شود .
1. واحد های نظارتی پس از تکمیل مدارک و مستندات و صورتجلسه های تنظیمی در
مواردی که خلافها و جرایم قانونی صورت گرفته در اسرع وقت در اختیار مراجع
قضایی اعم از دادسراها و یا کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی گذارده شود (
متناسب با نوع تخلف و جرم و شمول این موارد با این قوانین ) .
2. واحدی که برای پیگیری مواردی که به مراجع قضایی ارجاع می شود در دانشگاه
پیش بیبنی شود و حتما نتایج این اقدامات دائما درخواست شود که این امر
موجب رسیدگی جدی و سریع به پرونده های ارجاعی خواهد شد .
3. ایجاد همکاری و هماهنگی بیشتر با قضات دادسراها و جلب اطمینان و در صورت
لزوم آموزش آنان با وظایف قانونی و آشنایی آنان با مراحل مختلف تولیدی جهت
عرضه محصولات سالم و بهداشتی است .
4. به منظور ایجاد وحدت رویه قضایی و اعمال قوانین و مقررات به صورت یکسان
در سراسر کشور که کاملا مربوط به قوه قضاییه است که در این خصوص از طرف
مسئولین محترم حوزه وزارتی ملاقاتها و مکاتبات مختلفی انجام پذیرد و امید
میرود که وضعیت تا حدودی بهبود یابد و تا آن موقع لازم است نیروهای نظارتی
وظایف قانونی خود را بنحو احسن انجام داده و جای شک و تردید و شبهه و اتهام
عدم اجرای صحیح وظایف و مقررات را از خود مبری سازند .
جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید