سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

نقش بهداشت محیط در کنترل بیماری های روده ای ناشی از آب وغذا با اولویت التور

پاورپوینت نقش بهداشت محیط در کنترل بیماری های روده ای ناشی از آب وغذا با اولویت التور

بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی

 بیماریهای هستند که از خوردن و آشامیدن آب یا نوشیدنی آلوده ناشی می شوند .

عامل این آلودگی باکتری ها؛ ویروسها ؛ توکسین ها و انگل ها هستند که باعث ایجاد بیماری هایی  وبا ؛ اسهال خونی ؛آمیبی؛ تیفوئید ؛مسمومیت غذایی ؛ بوتولیسم و.....در انسان میشوند .

 در اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا شامل: تهوع؛استفراغ؛گرفتگی شکمی است .این نشانه ها به طور متوسط در مدت 24 تا 48 ساعت بعد از عفونت ظاهر شده و برای 1تا2 روز ادامه می یابد.

اغلب بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوانند به دلیل از دست دادن آب و املاح بدن بیمار باعث ایجاد عوارض کم آبی و یا مرگ در انسان شوند.


وبا یکی از قدیمی ترین بیماریهای واگیردار طول تاریخ و دارای قدیمی ترین نظام مراقبت در کشور می باشد . یک بیماری اسهالی حاد است که می تواند ظرف چند ساعت منجر به کم آبی شدید و مرگ شود. علیرغم پیشرفتهای زیاد بهداشتی ، هنوز به عنوان یکی از معضلات مهم بهداشتی جهان سوم می باشد.

در این فایل به کنترل بیماری های روده ای اشاره شده است .



فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 32 اسلاید





نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.