سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

روش آزمایش P/A حضور- عدم حضور

روش آزمایش P/A حضور- عدم حضور

روش آزمایش P/A حضور- عدم حضور ، جهت تشخیص کلی فرمها در آب است . در حقیقت ، روش ساده شده  و اصلاح شده ی تخمیر چند لوله ای است . محط کشت مورد نیاز این آزمایش ، آبگوشت P/A می باشد که شامل لاکتوز براث ، لوریل تریپتوز براث و برموکروزول ارغوانی است . پس از کشت بطری حاوی نمونه را در انکوباتور در دمای 35-+0/5 در جه ی سانتیگراد برای مئت 24تا 48 ساعت قرار می دهند . تشکیل رنگ زرد در محیط ، نشان دهنده ی شرایط اسیدی در نتیجه یتخمیر لاکتوز می باشد . هر تست احتمالی نیاز به ست تائیدی دارد . تمام محیط کشت هایی که واکنش اسیدی یا کاز داده اند را به محیط کشت برلیان گرین منتقل کرده و در دمای 35-+0/5 برای مدت 24 ساعت در انکوباتور قرار می دهند . تولید گاز در محیط برلیان گرین لاکتوز بایل براث ، نشان دهنده ی مثبت بودن تست تائیدی است . نتیجه را به صورت وجود یا عدم وجود کلیفرم را در 100 سی سی گزارش می کنند .





(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد