سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت میکروب شناسی آب

پاورپوینت میکروب شناسی آب


میکروب شناسی آب
میکروب شناسی آب:
ویژگی های میکروبی آب آشامیدنی مبنای قضاوت در مورد تعیین قابلیت شرب آبها از نقطه نظر بیولوژیکی قرار می گیرد.
اصولاً آبی که به مصرف می رسد، باید عاری از میکروارگانیسم های بیماریزای شناخته شده و باکتری های نشانگر باشد.
آب آشامیدنی شبکه استریل نیست پس می تواند حاوی میکروب غیربیماریزا باشد.
شمارش کلی باکتری ها – توتال کانت (هتروتروفیک پلیت کانت):
آبهای سالم ممکن است دارای تعداد زیادی باکتری باشند.
آبهایی که از لایه های گچی و آهکی عبور می کنند، دارای باکتری های زیادتری می باشند.
به ندرت آب بدون میکروب دیده شده است.
میکروب هائی که به طور طبیعی در آب زندگی می کنند، شامل کوکسی ها، باسیل ها و قارچ ها هستند.
تغییرات فصلی در تعداد باکتری ها بسیار مؤثر است.
معمولاً در اولین بارندگی پس از یک فصل خشک، تعداد باکتری ها در منابع زیاد می شود.
دمای گرمخانه گذاری و مدت زمان و انتخاب نوع محیط کشت بر روی رشد میکروب ها مؤثرند.
آزمایش استاندارد بر روی محیط کشت پلیت کانت آگار یا محیط های دیگر در مدت 24 ساعت در درمای 22درجه و 37درجه انجام می گیرد.





فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 70 اسلاید





نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.