آئین نامه پیشنهادی رستورانهای ممتاز
1- در خیابانهای اصلی و از نظر ترافیک و پارکینگ مشکلی نداشته باشد.
2- سیستم های خنک کننده و گرم کننده از نوع تهویه مطبوع و سیستم های مورد تائید.
3- سالن پذیرائی تا ارتفاع 20/1 سنگ، سرامیک و حداقل از 250 متر کمتر نباشد
4- ورودی به سالن حتی المقدور از نوع درب های اتوماتیک و نصب کریدور
5- داری اتاق مدیریت با ابعاد مناسب
6- دارای کیوسک تلفن عمومی
7- دارای سرویس های بهداشتی زنانه و مردانه بصورت مجزا
8- دارای وسایل اطفاء حریق اتوماتیک یا دستی مورد تأیید
9- ظروف از نوع چینی مرغوب یا ظروف مورد تأیید
10- دارای دستگاه یخ ساز
11- درای محل آماده سازی گوشت حداقل 12 مترمربع
12- دارای محل آماده سازی سالاد حداقل 12 مترمربع
13- سالن پخت با شرایط کامل بهداشتی حداقل 80 مترمربع به ارتفاع 4 متر
14- سرویس های بهداشتی مستقل جهت کارگران به تفکیک آقایان و خانم ها
15- اتاق استراحت کارگران متناسب با تعداد کارگران برای هر نفر حداقل 2 متر مربع به تفکیک جهت خانم ها و آقایان
16- محل شستشو ظروف
17- محل نگهداری ظروف با شرایط بهداشتی و مستقل
18- سرویس های بهداشتی بطور مجزا برای آقایان و بانوان حداقل برای 25 مترمربع سالن چهار دستگاه جهت آقایان و چهار دستگاه جهت بانوان
19- سردخانه زیر صفر- بالای صفر24 متر مربع
20- انبار مواد غذایی حداقل 24 متر با شرایط بهداشتی
21- انبار ظروف یکبار مصرف
22- نحوه جمع آوری، نگهداری و دفع زباله مطابق با شرایط بهداشتی
23- مصالح استفاده شده در رستوران از نوع سرامیک و یا سنگ کاملاً مرغوب
24- درب ها و پنجره ها مجهز به توری از نوع آلومینیمی و زنگ نزن
25- وسایل کار، میزهای کار استیل از نوع مرغوب و مورد تأیید
26- صندلی و میزهای پذیرائی از نوع درجه یک ، مرغوب
27- دکوراسیون و تزئینات رستوران لوکس و طوری باشد که به سهولت قابل گردگیری و تمیز شدن باشد.
28- لباس های کلیه کارکنان متحد الشکل – دارای آرم رستوران
29- استفاده از کلاه، دستکش، روپوش به طور مستمر
30- سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب به طریق بهداشتی باشد
31- در نظر گرفتن لوازم صوتی مناسب در مواقع (سمینارها، سخنرانی و ......)
32- ورودی رستوران مجهز به Ramp رمپ باشد(سطح شیب دار جهت ورود ویلچر)
33- دارای سیستم تهویه مطبوع مناسب باشد(چیلر، فن کوئل
(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)