سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

آئین نامه پیشنهادی رستورانهای ممتاز

آئین نامه پیشنهادی رستورانهای ممتاز


1- در خیابانهای اصلی و از نظر ترافیک و پارکینگ مشکلی نداشته باشد.

2- سیستم های خنک کننده و گرم کننده از نوع تهویه مطبوع و سیستم های مورد تائید.

 3- سالن پذیرائی تا ارتفاع 20/1 سنگ، سرامیک و حداقل از 250  متر کمتر نباشد

4- ورودی به سالن حتی المقدور از نوع درب های اتوماتیک و نصب کریدور

5- داری اتاق مدیریت با ابعاد مناسب

 6- دارای کیوسک  تلفن عمومی

 7- دارای سرویس های بهداشتی زنانه و مردانه بصورت مجزا

 8- دارای وسایل اطفاء حریق اتوماتیک یا دستی مورد تأیید

9- ظروف از نوع چینی مرغوب یا ظروف مورد تأیید

 10- دارای دستگاه یخ ساز

11- درای محل  آماده سازی گوشت حداقل 12 مترمربع

 12- دارای محل آماده سازی سالاد حداقل 12 مترمربع

 13- سالن پخت با شرایط کامل بهداشتی حداقل 80 مترمربع به ارتفاع 4 متر

 14- سرویس های بهداشتی مستقل جهت کارگران به تفکیک آقایان و خانم ها

 15- اتاق استراحت کارگران متناسب با تعداد کارگران برای هر نفر حداقل 2 متر مربع به تفکیک جهت خانم ها و آقایان

 16- محل شستشو ظروف

 17- محل نگهداری ظروف با شرایط بهداشتی و مستقل

 18- سرویس های بهداشتی بطور مجزا برای آقایان و بانوان حداقل برای 25 مترمربع سالن چهار دستگاه جهت آقایان و چهار دستگاه جهت بانوان

 19- سردخانه زیر صفر- بالای صفر24 متر مربع

 20- انبار مواد غذایی حداقل 24 متر با شرایط بهداشتی

 21- انبار ظروف یکبار مصرف

 22- نحوه جمع آوری، نگهداری و دفع زباله مطابق با شرایط بهداشتی

 23- مصالح استفاده شده در رستوران از نوع سرامیک و یا سنگ کاملاً مرغوب

 24- درب ها و پنجره ها مجهز به توری از نوع آلومینیمی و زنگ نزن

 25- وسایل کار، میزهای کار استیل از نوع مرغوب و مورد تأیید

 26- صندلی  و میزهای پذیرائی از نوع درجه یک ، مرغوب

 27- دکوراسیون و تزئینات رستوران لوکس و طوری باشد که به سهولت قابل گردگیری و تمیز شدن باشد.

 28- لباس های کلیه کارکنان متحد الشکل – دارای آرم رستوران

 29- استفاده از کلاه، دستکش، روپوش به طور مستمر

 30- سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب به طریق بهداشتی باشد

 31- در نظر گرفتن لوازم صوتی مناسب در مواقع (سمینارها، سخنرانی و ......)

32- ورودی رستوران مجهز به Ramp رمپ باشد(سطح شیب دار جهت ورود ویلچر)

33- دارای سیستم تهویه مطبوع مناسب باشد(چیلر، فن کوئل 



(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)