سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

ادامه مطالب بهداشت مواد غذایی ومجوز های بهداشتی مواد غذایی

بهداشت مواد غذایی ومجوز های بهداشتی وآرایشی مواد غذایی


ظروف یکبار مصرف و پلیمری از دیدگاه بهداشت محیط

فواید جوش شیرین

بازرسی از رستوران و ثبت در سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط

نحوه تمیز کردن تخم مرغ

صفار الزعفران

دستورالعمل نحوه پذیرش نمونه

اصول نگهداری، کنترل و نمونه برداری از مواد غذایی

ایمنی مواد غذائی و بیماریهای ناشی از غذا در جهان

روش های صحیح سرخ کردن غذا

 شستشو و گندزدایی تجهیزات و ظروف در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی

   بهداشت مواد غذایی

  میکروبیولوژی مواد غذایی

   نمونه برداری ازمواد غذایی 

 روشها و تعداد نمونه برداری از مواد غذایی 

ظروف نگهداری غذا (علامت اختصاری پلیمرها) 

عملکرد خمیر مایه در خمیر و اهمیت استفاده از آن

  فرق ماهی تازه و فاسد 

  بیماریهای منتقله از راه غذا 

 جزوه مواد غذایی 

 نمونه برداری از مواد غذایی

دانلود مجوزهای بهداشتی اداره نظارت بر مواد غذایی

صدور پروانه بهره برداری بهداشتی

مقررات و ضوابط اخذ مجوز بسته بندی وتولید فرآورده های گیاهی

 دانلود فایل روش سالمسازی سبزیجات

 کلیاتی راجع به مسمومیت غذایی

  کاربرد HACCP در صنایع غذایی 

 نرم افزار تشخیص و پیش بینی فساد مواد غذایی

فساد و آلودگی مواد غذایی 

 اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان 

 استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی 

 تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن 

 بهداشت مواد غذایی در بیمارستانها 

 انواع تقلب در شیر و لبنیات 

 تقلبات مربوط به دخل و تصرف در ترکیبات مواد غذایی 

 نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی یخچال 

 بهداشت مواد غذایی کنسرو شده 

 قواعد تهیه غذای سالم به منظور پیشگیری از وبا 

 نکات بهداشتی در خریداری و مصرف خیار شور 

 روش سالمسازی سبزیجات 

 نکات مهم برای پیشگیری از مسمومیت های غذائی۲ 

 اصول انجمادموادغذایی آبزیان 

 هشدار استفاده از رنگ‌ خطرناک به جای زعفران 

 مسمومیت غذایی ناشی از باکتری E coli 

 راهنمای صدور مجوزهای بهداشتی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و  

 راههای تشخیص ماهی سالم 

 نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی از نظر بهداشتی 

 ده قانون طلایی سازمان بهداشت جهانی برای ایمنی و بهداشت مواد غذایی 

آیا می دانید(نکات کلیدی در مواد غذایی)؟ 

 مشکلات نانهای سنتی 

 نکات ایمنی مواد غذایی در سفرهای نوروزی 

توصیه های بهداشتی برا خرید و نگهداری فرآورده های لبنی 

 مضرات استفاده از جوش شیرین روی سلامت 

 مشکلات بهداشتی ناشی از مصرف سوسیس و کالباس 

 




(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)