هالامید :
خاصیت گندزایی ، ضدعفونی کنندگی ، درمانی و معالج زخمها را دارد.
برای این منظور محلول 2 تا 3 در هزار هالامید را بدون هیچگونه ترسی از ناراحتی پوستی و یا ازدیاد درد می توان برای شستشوی زخم ها به کار برد.
مزیت هالامید این است که بعد از بکاربردن آن ، رنگ و لکه ای در پوست اطراف زخم باقی نمی گذارد .
موارد مصرف هالامید:
1- ظروف آشپزخانه ، چاقوی گوشت خردکنی ،چرخ گوشت ، ظروف آشپزی ، بشقاب ، کاردوچنگال ، لیوان و سایر ظروف ، ابتدا باید در آب گرم شستشو و تمیز شوند وبعد در محلول 3 در هزار ( 3 گرم در یک لیتر آب ) به مدت چند دقیقه خیس بخورند و بعد با آب ساده شستشو داده شوند .
2- برای گندزدایی قسمت های رویه میز و قطعات چوبی داخل آشپزخانه ، ماشین خامه گیری و بستنی سازی و یخچال بعد از شستشو و نظافت از محلول 3 در هزار هالامید استفاده می شود .
3-برای گندزدایی دیوار آشپزخانه و مستراح هر 3 ماه یکبار از محلول 5/1 در هزار ( (15 گرم در 10 لیتر آب ) استفاده شود.
4-برای گندزدایی لباس و ضدعفونی رست ها از محلول 3 در هزار استفاده می شود.
5- برای گندزدایی اتاق بیمار ، رختخواب ، ملافه و مستراح محلول 3 در هزار هالامید بکار می رود.
6- برای گندزدایی سبزیجات و کاهو و غیره بعد از شستشوی معمولی ( با آب و مایع ظرفشویی) از محلول 3 درهزار هالامید استفاده می شود.
7-برای گندزدایی اتومبیل حمل بیماران مشکوک و نیز پس از غسل اجساد مبتلا به بیماری های واگیردار باید غسالخانه و لباسهای کار با محلول 5 در هزار هالامید گندزدایی شود ( 5 گرم در یک لیتر آب )
مهندسی بهداشت محیط شماره یک اصفهان
(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)