سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت کاهش و حذف آکریل آمید در مواد غذایی

پاورپوینت کاهش و حذف آکریل آمید در مواد غذایی


فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 32 اسلاید

بخشی از متن :


تعریف :

           ترکیبی است شیمیایی با کاربرد گسترده در صنایع شیمیایی از جمله

ساختن تعدادی از پلاستیک ها

ساختن بعضی از مواد بسته بندی غذا

در تصفیه آب و دیگر فرآیندهای صنعتی  نیز استفاده می شود  .

 

برای اولین بار محققان دانشگاه استکهلم و انجمن غذایی سوئد به وجود آن در محصولات سرخ شده در درجه حرارت بالا پی بردند .

جامدی ست کریستالی سفید رنگ

بی بو

 دارای نقطه ذوب 3.0 ± 84.5 ̊ c

وزن مولکولی پایین

قابلیت انحلال درحلال های قطبی وغیرقطبی مختلف

انحلال پذیری بالایی در آب دارد

 فعالیت شیمیایی اکریل آمید به علت وجود باند دوگانه اتیلن

 پلیمریزاسیون آن نیزازطــریق واکنشهای رادیکالی با بــاند دوگــانه روی می دهد

 

عوارض آکریل آمید بر روی حیوانات و انسان

آسیب های عصبی،

سرطانزایی

اختلال در سیستم باروری به خصوص در جنس مذکر از طریق آسیب به غدد جنسی مردان.

سرطان سینه در زنان

عوارض تماس با آکریل آمید از

 طریق استنشاق،جذب پوستی یا تماس چشمی

تحریک غشاهای مخاطی بینی

تعریق

بی اختیاری ادراری

درد های عضلانی

اختلالات تکلمی

*بی حسی

*

*

 

*

qعوعوامل ایجاد کننده آکریل آمید

سرخ کردن با درجه حرارت بالا

  برشته کردن

  پختن




نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.



   



جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید