دانلود پاورپوینت مدیریت بهداشتی کشتارگاه
•تامین غذای سالم و کافی از مهمترین مسائل
مورد توجه دولتها درهر کشور می باشد.دراین راستا موضوع تامین پروتئین با منشاء دامی از جایگاه ویژه ای
برخوردار بوده و به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی هر کشورقلمداد می
شود.
•بخش قابل توجهی
ازاین پروتئین بصورت گوشت قرمز مصرف می گردد که باید در کشتارگاه های دام به روش مناسب استحصال شود.
•کشتارگاه صنعتی دام ، به مثابه
پالایشگاهی قادربه فراوری مناسب گوشت و الایش می باشد وامکان استفاده بهتر و
کاملتر از همه اجزای دام کشتاری ( اعم از قابل مصرف و یا غیر قابل مصرف انسانی )
را فراهم می سازد ، بنابراین جایگاه مهمی در تهیه گوشت بهداشتی دارد.
محورهای اصلی
مدیریت بهداشتی کشتارگاه عبارتند از :
1- مدیریت تآمین دام سالم از منابع
سالم (گواهی سلامت دام کشتاری و
گواهی حمل بهداشتی دام با توجه به مبدآ دام و ایجاد امکان جهت ردیابی بیماری های
مشترک و واگیر دامی قابل مواجهه در کشتارگاه و .....)
2- ایجاد امکانات لازم جهت نگهداری موقت دام به منظور طی دوره استراحت و رفع
خستگی و تنش ناشی از انتقال دام به کشتارگاه وانجام مرحله بازرسی قبل از کشتار دام
کشتاری
3- محدود و منطقی نمودن تردد افراد
و وسایط نقلیه و حیوانات بویژه گوشتخواران به محوطه و محیط کشتارگاه ( اصل کنترل وپیشگیری از انتقال
عوامل بیماریزا بوسیله ناقلین مکانیکی )
•4- حفظ و نگهداری ساختار فیزیکی کشتارگاه و تاسیسات جانبی ان ( ترمیم سطوح و بخشهای مستهلک ،
تعویض و بازسازی و بهسازی و ........)
•5- تامین کلیه تجهیزات لازم در خط کشتار به منظور استحصال لاشه و گوشت با حداقل بار میکروبی و الودگی
ثانویه
•6- کنترل بهداشت سالن های نگهداری لاشه و گوشت و کنترل کیفیت فعالیت و کارکرد سیستم های تبریدی•7- مدیریت بهداشت سطوح و دیوارهای سالن کشتار و تاسیسات جانبی ان از طریق شستشو ضدعفونی روزانه و بهداشت فردی کارکنان
•8- تامین ناوگان حمل بهداشتی استحصالات کشتارگاهی
دانلود پاورپوینت مدیریت بهداشتی کشتارگاه
ادامه مطلب را با دانلود فایل دنبال کنید .
فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط با 74 اسلاید
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.