سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط
سایت بهداشت محیط ایران

سایت بهداشت محیط ایران

بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

پاورپوینت انعقاد و لخته سازی

بخشی از متن اسلایدها :



انعقاد و لخته
 سازی

qیکی از ناخالصی های مهمی که در آبهای سطحی وجود دارد و باید نسبت به حذف آن اقدام نمود، مواد کلوئیدی است.

qاین مواد باید به طریقه مناسب حذف شوند تا آب زلال و با کدورت پایین مطابق استانداردها تحویل مصرف کننده گردد.

q ذرات کلوئیدی که بخش مهمی از ذرات غیر قابل ته نشینی هستند معمولا در محدوده یک میلی میکرون تا یک میکرون قرار می گیرند.

q ویژگی مهم پراکندگی ذرات کلوئیدی در آب، ته نشین نشدن این ذرات جامد توسط نیروی جاذبه است.

q مهمترین عاملی که موجب پایداری سوسپانسیون های کلوئیدی می شود عبارت است از نسبت بسیار بزرگ سطح به حجم که ناشی از اندازه بسیار کوچک ذرات است.

qدر بیشتر آبهای سطحی، سطوح کلوئیدی دارای بار منفی هستند.

qدر حقیقت رانش ذرات کلوئیدی با بار مشابه مانع از ته نشینی آنها می شود.

. ذرات موجود در این گستره عبارتند از:

 1) ذرات معدنی مانند فیبرهای آزبست، رس و سیلت

 2) رسوب منعقد کننده‌ها

 3) ذرات آلی مانند مواد هیومیکی، ویروسها، باکتریها و جلبکها.

سوسپانسیون‌های کلوئیدی دارای خاصیت پراکنش نور می‌باشند

خاصیت پراکنش نور بصورت کدورت نمایان می‌شود.

ذرات کلوئیدی براساس تمایل و وابستگی به محیط پخش کننده (آب) به انواع آب دوست و آب گریز تقسیم بندی می‌شوند.

 آن دسته از ذرات کلوئیدی که جاذبه کمی نسبت به آب دارند، آب گریز و گروه دیگر که جاذبه زیادی نسبت به آّب دارند، آب دوست نامیده می‌شوند.

 

 


فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با 64 اسلاید





نتیجه تصویری برای دانلود






















جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.