پاورپوینت روش های نگهداری به منظور جلوگیری از فساد میکروبی مواد غذایی
مقدمه
در این بخش اثر روش های نگهداری در جلوگیری از رشد و نمو و فعالیت میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و ایجاد فساد مورد بحث قرار می گیرد.توسعه و پیشرفت روش های نگهداری و حمل و نقل سبب:در دسترس بودن مواد غذایی فاسد شدنی در طول سالامکان استفاده از مازاد تولید مواد غذایی در سایر نقاط جهان گردیده است.انواع روش های نگهداری:جلوگیری از ورود و تماس میکروارگانیسم با مواد غذایی ( Aseptic )جداسازی و حذف میکروارگانیسم های موجود در مواد غذاییایجاد شرایط بی هوازیاستفاده از حرارتاستفاده از برودتخشک کردن مواد غذاییاستفاده از مواد نگهدارنده( Preservatives )استفاده از تابش( Irradiation )انهدام مکانیکی میکروارگانیسم بوسیله فرآیند فشار بالا، سایش و ...ترکیبی از دو یا چند روش فوقاهداف اصلیاگرچه روش های نگهداری بسیار متنوع می باشد ولی به طور کلی دو اصل یا هدف مهم مورد نظر می باشد:جلوگیری یا تاخیر در فساد میکروبی مواد غذاییجلوگیری یا تاخیر در فساد طبیعی مواد غذاییاغلب روش های نگهداری باعث از بین رفتن کامل و یا حذف میکروارگانیسم در مواد غذایی نمی شوند بلکه اکثرا موجب تاخیر در شروع رشد و نمو و یا تاخیر در مراحل رشد میکروارگانیسم در مواد غذایی می گردند.
فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط با 22 اسلاید
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید