پاورپوینت راهکارهای کاهش بار میکروبی شیر خام
v1- ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتی مراکز جمع اوری شیر خام
v2- ساماندهی ناوگان حمل شیر خام
v3 – تشدید نظارت در سکوهای دریافت شیر خام در واحدهای تولید شیر پاستوریزه و فراورده های لبنی
v3- عدم برگشت ، ضبط و معد وم سازی شیرهای خام فاقد کیفیت و غیربهداشتی براساس ماده 14 قانون نظارت برمواد خوردنی , اشامیدنی , ارایشی و بهداشتی و ماده 688 قانون تعزیرات حکومتی و مواد 7 و 8 قانون سازمان دامپزشکی کشور برخورد قانونی با عوامل عرضه شیر خام غیر بهداشتی
v4- اموزش تولید کنندگان با هدف ارتقاء سطح اگاهی های لازم جهت تولید شیر با کیفیت بهداشتی بالا و بار میکروبی پایین
ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتی
مراکز جمع اوری شیر خام
( طرق و راهکارها )
vاصلاح وبهسازی بهداشتی ساختار فیزیکی و تاسیسات مراکز جمع آوری شیر خام
v اصلاح ونوسازی تجهیزات و دستگاههای نگهداری شیر خام
v استقرار مسئولین فنی-بهداشتی دامپزشکی درتمامی مراکز
v راه اندازی و نظارت بر انجام CIP در مراکز جمع آوری شیر خام ،
v
1-ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتی
مراکز جمع اوری شیر خام
vویژگی های ساختمانی و تجهیزاتی لازم
1- محل استقرار مراکز جمع اوری شیر خام باید در فاصله مناسبی از راههای اصلی باشد و دارای حریم بهداشتی با سایر اماکن دامی ، صنایع وابسته به دام ، عوارض طبیعی و تاسیساتی مقرر در نظام دامداری کشور باشد.
2- مساحت زمین مرکز جمع اوری باید حداقل دو برابر سطح زیر بنای ان باشد تا فضای کافی برای توقف خودرو و سایر بخشهای مورد نیاز باشد.
3- طرح ، نقشه و محل استقرار تجهیزات باید مطابق با نقشه الگوئی مورد تایید سازمان دامپزشکی باشد.
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.