پاورپوینت ایمنی کار در رستوران
فرمت: PPT تعداد صفحات: 60
سالانه 7.7% از حوادث غیر کشنده محیط کار در رستوران ها رخ می دهد.
حوادثی که ممکن است برای کارکنان رخ دهد و به آنها آسیب برساند:
تعاریف:
ایمنی (SAFETY): ایمنی یعنی درجه دوری از خطر، همان اصولی که همه می دانند اما کسی رعایت نمی کنند. (ایمنی = پیشگیری از حادثه یا حوادث).
خطر: موقعیت و یا منبع بالقوه ی ایجاد خسارت و یا بیماری، تخریب اموال، تخریب محیط کار و یا ترکیبی از آن ها. مثل: بار سنگین، ارتفاع، زمین لغزنده، اجسام با لبه تیز
رویداد: اتفاق یا رخدادی که منجر به یک حادثه می شود ویاپتانسیل تبدیل شدن به یک حادثه را دارد
حادثه: اتفاق ناخواسته ای که منجر به فوت،بیماری،جراحت،خرابی یا خسارات دیگر می شود.
شبه حادثه: رویدادی که هر چند می تواند باعث صدمه و یا جراحت شود ولی به موارد فوق منجر نشده و به اصطلاح به خیر می گذرد.
عوامل ایجاد حادثه: حوادث محیط کار در دو شرایط زیر روی می دهد:
10% حوادث به علت شرایط ناایمن از جمله عوامل محیطی و عوامل مادی و تجهیزاتی و 90% حوادث به علت اعمال ناایمن از جمله فقدان استاندارد، آموزش ناکافی، کمبود پشتیبانی، کمبود نظارات و خطای فردی ایجاد می شود.
هر گونه اختلال یا آسیب به ماهیچه ها ، تاندون ها، رباط ها، مفاصل، اعصاب، رگهای خونی ، بافتهای نرم که شامل فشار و تنش ،التهاب و درد که ممکن است در اثر شغل فرد بوجود امده باشد، یا بوسیله کار فرد تشدید گردد گفته می شود.
عوامل اصلی خطر آسیب های اسکلتی عضلانی کلیه مشاغل شامل موارد زیر باشند:
صرف نظر از وزن بار ، قدرت بدنی شما یا دفعات بلند کردن بار، برای بلند کردن بار راه هایی وجود دارد که این راه ها می توانند به شما کمک کنند تا از صدمات کمر مصون باشید.
ادامه مطلب را با دانلود فایل پاورپوینت مشاهده کنید
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید