پاورپوینت شست و شو و ضدعفونی کارخانجات لبنی
۲۵ اسلاید
بیشتر باکتری های شناخته شده ی موثر بر فرآورده های لبنی، از طریق تجهیزات و وسایل منتقل می شوند. بنابراین تمیز و استریل کردن تجهیزات ضروری بوده و جزو اصول تولید شیر سالم است.
در صنعت موادغذایی، آلودگی به باقی مانده موادی گفته می شود که باید طی فرآیند تمیزکردن برطرف گردند و ترکیب آن بر حسب نوع مواد غذایی فرآوری شده متفاوت است و عمدتا شامل اجزایی چون مواد معدنی ،چربی ها،کربوهیدرات ها،پروتئین ها و آب است. دیگر آلودگی ها ممکن است گرد و غبار ،گریس ها، چربی ها و میکروارگانیسم ها، ترکیبات تمییزکننده و بهداشتی باشند.
رسوبات سنگین نسبت به رسوبات سبک به ترکیبات تمیزکننده قوی تری نیاز دارند.همچنین رسوبات تازه بر روی سطوح حرارت ندیده نسبت به همان رسوبات که روی یک سطح حرارت دیده خشک یا پخته شده اند، سریع تر به صورت نامحلول درمی آیند.
جهت اطلاع از مطالب به روز سایت به کانالهای ما در شبکه های اجتماعی بپیوندید.
جهت ورود به سایت بهداشت محیط ایران کلیک کنید