علائم فساد در مواد غذایی:
کره : تغیر رنگ و بو / تند شدن / پیدایش لکه در سطح کره
پنیر : تغیر رنگ / بوی تند و زننده / لزج بودن سطح پنیر
آرد : وجود لارو و شپشک / حشره / گلوله شدن / تغیر رنگ و بوی نامطبوع
کنسرو : تورم دو طرف قوطی / زنگ زدگی / سوراخ شدن
نوشابه : رنگ غیر طبیعی / وجود ذرات خارجی / ترش شدن
مرغ : بوی غیر طبیعی / تغیر رنگ از صورتی روشن به سفید کم رنگ یا خاکستری
کشک مایع : بوی تند و زننده / غلیظ شدن بیش از حد / طعم نامطبوع
شیر : بوی نامطبوع / بریدن در اثر حرارت
حبوبات : وجود لارو و شپشک / وجود منافذ ریز و درشت داخل غلات و حبوبات
ماهی خام : بوی نامطبوع / لزج شدن سطح بدن ماهی / جدا شدن پولک / فرو رفتگی چشم / تغیر رنگ آبشش از قرمز به قهوه ای
نان : بوی کهنگی و مشاهده کپک در سطح آن
شیرینی : بوی نامطبوع / کپک زدگی سطح آن
آبلیمو : رنگ غیر طبیعی / رسوب بیش از حد / وجود کپک در سطح آن / زنگ زدگی درب آن
تخم مرغ : تخم مرغ تازه در مقابل نور شفاف ولی کهنه در مقابل نور کدر است
در تخم مرغ تازه سفیده غلیظ و دارای کشش است ولی در تخم مرغ کهنه سفیده آبکی و گاهی متمایل به سبز است
در تخم مرغ کهنه زرده به آسانی می ترکد و به جای قرار گرفتن در وسط ، در کنار سفیده قرار می گیرد.
جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید