با توجه به اینکه ممکن است در فضای وب فونت ها دچار بهم ریختگی و اعداد برعکس شوند لذا لازم است تا فایل اصلی از موسسه که لینک آنها در زیر موجود است دانلود شوند.
جهت دانلود کلیک کنید.
استاندارد 1053 - ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی
استاندارد 2441 - آب معدنی طبیعی - ویژگیها -
استاندارد 6694 - آب آشامیدنی بسته بندی شده - ویژگیها
--->جدول فیزیکی - مشخصات فیزیکی آب اشامیدنی<---
ردیف | نوع میژگی | مقدار مطلوب | مقدار مجاز |
1
2
3
4 | رنگ (حداکثر ) بو (حداکثر ) تیرگی (کدورت
PH ) | 0 (pt-Co) 2 واحد واحد
0 جکسون واحد8/5 - 7 | 10 (pt-Co) 3 واحد واحد
20 جکسون واحد9/2 - 6/5 |
--->جدول شماره دو - حدود مجاز مواد شیمیایی سمی<---
ردیف | نوع ترکیب | حداکثر غلضت mg/L |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 | ترکیبات ارسنیک بر حسب (AS)ترکیبات کادمیم بر حسب (CD)ترکیبات سیانور بر حسب (CN)ترکیبات جیوه برحسب (HG)ترکیبات سرب بر حسب (PB)ترکیبات سلنیوم بر حسب (SE)ترکیبات کرم بر حسب (CR)ترکیبات بورن بر حسب (B)ترکیبات باریوم بر حسب (BA) | 0/05 0/01 0/05 0/1 0/001 0/01 0/05 0/01 0/01 |
--->جدول شماره سه - مشخصات سایر مواد شیمیایی در آب آشامیدنی<---
ردیف | نوع ترکیب | حداکثر مقدار mg/lit مطلوب | حداکثر مقدار mg/lit مجاز |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 | باقیمانده تبخیر در 180 درجه سانتیگرادسختی کل بر حسب (Caco3)کلسیم بر حسب (Ca)منیزیم * بر حسب (Mg)منگنز بر حسب (Mn)آهن بر حسب (Fe)روی بر حسب (Zn)مس بر حسب (Cu)سولفات بر حسب (So4)کلرور بر حسب (Cl)آمونیاک بر حسب (N)پاک کننده هافسفاتها (P) | 500 150 75 50 0/05 0/3 5 0/05 200 200 0/002 0/1 0/1 | 1500 500 200 150 0/5 1 15 1/5 400 600 0/05 0/2 0/2 |
ردیف | PH آب هنگام نمونه برداری | حداقل غلضت کلر باقیماندهآزاد پس از زمان تماس لازم( حداقل 10 دقیقه) در 20 درجه سانتیگرادP.P.M | حد اقل غلضت کلر باقیماندهترکیبی پس از زمان تماس لازم( حداقل 60 دقیقه) در 20 درجه سانتیگرادP.P.M |
1 2 3 4 | 7/0 - 6/0 8/0 - 7/0 9/0 - 8/0 10/0 - 9/0 | 0/2 0/2 0/4 0/8 | 1/0 1/5 1/8 ----- |