از خرید شیر خام (غیرپاستوریزه) حتیالامکان خودداری نمایید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیرپاستوریزه هستید، حتما آن را جوشانده و یک دقیقه در حال جوش بههم بزنید.
شیر خام غیر پاستوریزه خریداری شده جهت مصرف را، به هیچ وجه قبل از مصرف در یخچال نگذارید.
ظروف مورد استفاده برای شیر غیرپاستوریزه پس از مصرف باید با آب ومایع ظرفشویی شسته شوند.
شیر پاستوریزه را حتما در داخل یخچال بین صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمایید.
از نگهداری و خرید شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.
چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال بماند وعلایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف حداقل آن را بمدت یک دقیقه بجوشانید.
از مصرف خامه وکره غیرپاستوریزه خودداری نمایید.
از مصرف بستنی غیر پاستوریزه خودداری نمایید.
کره بستهبندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. اگر می خواهید به مدت بیشتری آن را نگهداری کنید حتما باید در فریزر گذاشته شود.
توصیه می شود از پنیر بستهبندی با برچسب دارای مجوز های بهداشتی استفاده شود.
از خرید ومصرف دوغ فلهای خودداری نمایید.
از خرید کشک مایع که دارای علایم کپک زدگی وبوی نامطبوع میباشد، خودداری نمایید و قبل از مصرف آن را ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید.
از خرید پنیر محلی تازه خودداری نمایید. پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که دو ماه در آب نمک داخل یخچال باقی بماند تا از آلودگی های میکروبی عاری شود.
محصولات استریلیزه تا زمانی که بستهبندی محصول باز نشود قابل نگهداری در دمای اتاق هستند و در صورت باز شدن محصول باید در یخچال نگهداری شود. مدت نگهداری شیر استریل باز شده در یخچال ۲۴ ساعت می باشد.