عنوان | شماره |
الف- ویژگیهای آب |
1 آب آشامیدنی - ویژگیهای میکروبیولوژی | 1011 |
2 ویژگیهای آب آشامیدنی | 1053 |
3 آب مورد مصرف در آزمایشگاه تجزیه - ویژگیها و روشهای آزمون | 1728 |
4 کیفیت آب - قابلیت مصرف محصولات غیرفلزی در تماس با آب مصرفی انسان با توجه به تاثیر آنها بر کیفیت آب بخش اول: ویژگیها | 1-7171 |
5 آب - آب خالص مورد استفاده در آزمایشگاههای بیومدیکال - ویژگیها | 8097 |
ب- نمونهبرداری آب و فاضلاب |
6 روش نمونهبرداری و آزمایش فاضلابها | 1779 |
7 روش نمونهبرداری آب | 2347 |
8 روش روزمره نمونهبرداری آب | 2348 |
9 روش نمونهگیری از پسآبهای صنعتی | 2440 |
10 آیین کار نمونهبرداری از آب جهت آزمونهای میکروبیولوژی | 4208 |
11 آب آشامیدنی و آب مورد مصرف در فرآوری غذا و نوشیدنی - راهنمای نمونهبرداری | 7002 |
12 کیفیت آب - نمونهبرداری از رسوبات بستر محیطهای آبی - آئین کار | 7372 |
13 کیفیت آب - نمونهبرداری - راهنمای نمونهبرداری از آب و بخار در تاسیسات دیگ بخار | 7920 |
14 کیفیت آب - نمونهبرداری - نمونهبرداری از آب دریا - آیین کار | 7959 |
15 کیفیت آب - نمونهبرداری - نمونهبرداری از پسابها - آیین کار | 7960 |
16 کیفیت آب - نمونهبرداری - نمونهبرداری از دریاچههای طبیعی و مصنوعی - آیین کار | 7961 |
17 کیفیت آب - نمونهبرداری - نمونهبرداری از فروریزههای آبی - آیین کار | 7962 |
18 کیفیت آب - نمونهبرداری - نمونهبرداری از رودخانهها و نهرها - آیین کار | 7964 |
19 کیفیت آب - روشهای نمونهبرداری زیستی - نمونهبرداری با تورهای دستی از بیمهرگان کف زی بزرگ - آئین کار | 8790 |
20 کیفیت آب - روش نمونهبرداری - آئین کار | 8910 |
21 کیفیت آب - حفاظت و جابجایی نمونههای رسوبی و لجن - آیین کار | 8959 |
22 آب - حفاظت و جابجایی نمونههای آب - آیین کار | 9886 |
ج- کلیات آزمونهای آب و فاضلاب |
23 روشهای آزمون آب آشامیدنی | 1055 |
24 روش تهیه آب مقطر با درجه خلوص زیاد برای آزمونهای آب | 2349 |
25 روش اندازهگیری یون فلزات در آب و فاضلاب | 2354 |
26 آب - واژه نامه - بخش یک: فهرست الفبایی و موضوعی | 1-5711 |
27 آب - واژه نامه - بخش دو: آب در طبیعت، نمونهبرداری | 2-5711 |
28 آب - واژه نامه - بخش سه: آب آشامیدنی، آب صنعتی، فاضلاب | 3-5711 |
29 آب - واژه نامه - بخش چهارم: بیولوژی، میکروبیولوژی | 4-5711 |
30 آب - واژه نامه - بخش پنجم: شیمیایی و آمار | 5-5711 |
د- آزمونهای میکروبی آب |
31 روش شناسایی و شمارش پزودوموناس | 3140 |
32 روش شمارش بیشترین تعداد احتمالی اشرشیا کلی با استفاده از MUG | 3456 |
33 جستجو و شناسایی استرپتوکوکهای مدفوعی در آب به روش غنیسازی در محیط مایع | 3619 |
34 جستجو و شمارش استرپتوککهای مدفوعی در آب به روش صافی غشایی | 3620 |
35 جستجو و شمارش کلیفرمها در آب به روش چند لولهای | 3759 |
36 جستجو و شمارش کلیفرمها در آب به روش غشایی | 3760 |
37 آیین کار آزمونهای باکتریولوژیکی آب | 4207 |
38 شمارش میکروارگانسیمهای قابل کشت | 5271 |
39 آب- جستجو و شمارش اسپورکلستریدیوم احیاء کننده سولفیت با استفاده از صافی غشایی در آب | 5353 |
40 آب - جستجو و شمارش اسپورکلستریدیوم احیاء کننده سولفیت به روش غنیسازی در آب | 5354 |
41 آب - جستجو و شناسایی لژیونلا - روش آزمون میکروبیولوژی | 5859 |
42 آب - جستجو و شناسایی ژیاردیا لامبلیا - روش آزمون میکروبیولوژی | 5860 |
43 آب - جستجو و شناسایی باکتریایی آهن (چاپ اول) | 5861 |
44 آب - جستجو و شناسایی هایفومیسهای آبی - روش آزمون میکروبیولوژی | 5866 |
45 میکروبیولوژی آب - شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکانس | 5754 |
46 آنتروباکتریاسه - جستجو با روش پیش غنیسازی | 5838 |
47 آب - شناسایی و شمارش قارچها | 5868 |
48 آب - شناسایی و شمارش باکتریهای احیاءکننده سولفات به روش MPN - روش آزمون | 5870 |
49 آب - شناسایی و جداسازی تک یاختههای آزادزی | 6377 |
50 آب - شناسایی و جداسازی نماتودها در آب خام آشامیدنی - روش آزمون | 6378 |
51 آب - جداسازی آنترو ویروسها | 6822 |
52 آب- شناسایی و شمارش ژیاردیا و کریپتوسپوریدیوم به روش ایمونو فلورسنانس روش آزمون میکروبیولوژی | 6987 |
53 آب - جستجو و شناسایی سیانوباکترها - روش آزمون میکروبیولوژی | 7023 |
54 آب - جستجو و شناسایی باکتریوفاژها - قسمت دوم کلیفاژهای سوماتیک - روش آزمون میکروبیولوژی | 7024 |
55 آب - جستجو و شناسایی آنتاموبا هیستولیتیکا - روش آزمون میکروبیولوژی | 7067 |
56 آب - جستجو و شناسایی ویبریوکلرا - روش آزمون میکروبیولوژی | 7223 |
57 آب - جستجو و شناسایی کلیفرمها به روش وجود - عدم وجود - روش آزمون میکروبیولوژی | 7225 |
58 کیفیت آب - مهار رشد سودوموناس پوتیدا - روش آزمون میکروبیولوژی | 7611 |
59 کیفیت آب - آزمون مهار رشد جلبک آب شیرین به وسیله جلبکهای سبز تک سلولی | 7617 |
60 کیفیت آب - جستجو و شمارش انتروکوکهای رودهای - قسمت دوم: صافی غشایی | 1-7724 |
61 کلیفرمها، کیفیت آب جستجو و شناسائی اشرشیا کلی - قسمت اول: صافی غشایی | 1-7725 |
62 کیفیت آب ارزیابی صافیهای غشایی مورد استفاده برای آزمونهای میکروبیولوژی | 7993 |
63 کیفیت آب - اندازهگیری اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی بعد از nروز - قسمت اول: رقیق سازی و بذردار کردن با افزودن الیل تیواوره - روش آزمون | 1-8396 |
64 آب - تعیین اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی پس از n روز (BODN) قسمت دوم: روش آزمون برای نمونههای رقیق نشده | 2-8396 |
65 کیفیت آب - ارزیابی قابلیت تجزیه بیولوژی هوازی نهایی ترکیبات آلی در محیط آبی - اندازهگیری کربن معدنی در ظرفهای درزگیری شده (آزمون کربن دی اکسید در فضای فوقانی) - روش آزمون | 8472 |
66 کیفیت آب - تعیین میزان سمیت حاد کشنده مواد موجود در آب برای ماهیان آب شیرین - قسمت اول: روش آزمون ثابت | 1-8696 |
67 کیفیت آب - تعیین میزان سمیت حاد کشنده مواد موجود در آب برای ماهیان آب شیرین - قسمت دوم: روش آزمون نیمه ثابت | 2-8696 |
68 کیفیت آب - تعیین آب استخر پرورش ماهی برای گونههای رایج گرمابی وسردابی - روش متداول - ویژگیها | 8726 |
69 کیفیت آب - شناسایی گونههای سالمونلا | 8789 |
70 کیفیت آب - تعیین سمیتزایی در جنینها و لاروهای ماهی آب شیرین - روش نیمه ایستا | 8797 |
71 کیفیت آب - ارزیابی قابلیت تجزیه زیستی نهایی هوازی ترکیبات آلی در محیط آبی - آزمون ایستا (روش زان - و لنز) | 8798 |
72 کیفیت آب - ارزیابی قابلیت تجزیه زیستی نهایی هوازی ترکیبات آلی در محیط آبی به وسیله اندازهگیری اکسیژن مورد نیاز در یک تنفسسنج بسته | 8799 |
73 کیفیت آب – آزمونهای مهارکنندگی رشد جلبکها با مواد کم محلول، ترکیبات فرار، فلزات و فاضلاب - راهنما | 8868 |
74 کیفیت آب - شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صاف کردن غشایی | 8869 |
75 کیفیت آب – تعیین خاصیت ژنوتوکسوسیتی آب و پساب - آزمون سالمونلا/ میکروزوم (آزمون ames) | 9658 |
76 کیفیت آب - تعیین اثر مهارکنندگی عوامل موجود در نمونههای آب بر نور افشانی باکتری ویبریوفیشری - قسمت اول: روش استفاده از باکتریهای تازه تهیه شده | 1-9040 |
77 کیفیت آب - تعیین اثر مهارکنندگی عوامل موجود در نمونههای آب بر نور افشانی باکتری ویبریوفیشری - قسمت دوم: روش استفاده از سوسپانسیون خشک شده باکتری | 2-9040 |
78 کیفیت آب - ارزیابی ژنوتوکسیسیتی به روش القاء میکرونوکلئی - قسمت اول: ارزیابی ژنوتوکسیسیتی با استفاده از لاروهای آمفیبین | 1-9668 |
79 کیفیت آب - شناسایی و شمارش کمپیلوباکترهای مقاوم به حرارت | 9900 |
هـ- آزمونهای شیمیایی |
80 اندازهگیری آب با معرف کارل فیشر و دین استارک | 154 |
81 تهیه آب با سختیهای معین جهت آزمون مواد پاککننده | 2019 |
82 آزمون پایداری مواد پاککننده در آب سخت | 2321 |
83 روش اندازهگیری یون کلرور در آب و فاضلاب | 2350 |
84 روش تعیین یون فلوئور در آب | 2351 |
85 روش تعیین یون نیترات در آب | 2352 |
86 روش اندازهگیری یون سولفات در آب | 2353 |
87 روش اندازهگیری یون کلسیم و منیزیم در آب | 2355 |
88 روش آزمون سختی آب | 2356 |
89 روش اندازهگیری مقدار کل سیانور در آب | 3069 |
90 ویژگیها و روشهای آزمون آلومینیوم سولفات | 3096 |
91 ویژگیها و روشهای آزمون هیدروژن پراکساید (آب اکسیژنه) | 3239 |
92 سدیم تریپلیفسفات - روشهای آزمون - روش اندازهگیری مواد نامحلول در آب | 3-3675 |
93 ویژگیها و روشهای آزمون تانن مورد مصرف در صنایع آب | 4457 |
94 مواد فعال در سطح و پاککنندهها - اندازهگیری آب با روش کارل فیشر | 5433 |
95 کیفیت آب - اندازهگیری نیتروژن با روش استفاده از هضم اکسایشی توسط پراکسودی سولفات | 5801 |
96 کیفیت آب - تعیین میزان مواد جامد معلق | 5904 |
97 کیفیت آب، تعیین رنگ - روش آزمون | 6722 |
98 مایعات آلی - اندازهگیری میزان آب - روش تیتراسیون کولومتری کارل فیشر - روش آزمون | 6885 |
99 حلالهای فرار - اندازهگیری میزان آب - روش تیتراسیون با معرف کارل فیشر - روش آزمون | 6886 |
100 کیفیت آب - اندازهگیری کروم به روشهای بیناب سنج جذب اتمی - روش آزمون | 7046 |
101 آب - اندازهگیری هیدرازین به روش رنگسنجی - روش آزمون | 7109 |
102 کیفیت آب - دستورالعمل اندازهگیری کربن آلی کل - روش آزمون | 7379 |
103 کیفیت آب - اندازهگیری روغن و گریس در آب و فاضلاب به روش وزنسنجی - روش آزمون | 7380 |
104 کیفیت آب - اندازهگیری روغن و گریس و هیدروکربنهای نفتی موجود در آب و فاضلاب به روش بینابسنجی مادون قرمز - روش آزمون | 7381 |
105 کیفیت آب - تعیین هدایت الکتریکی | 7476 |
106 کیفیت آب - اندازهگیری جیوه | 7483 |
107 کیفیت آب - اندازهگیری 15 هیدروکربن آروماتیک چندحلقهای در آب بوسیله HPLC با آشکارسازی فلورسانس پس از استخراج مایع - مایع | 7608 |
108 کیفیت آب - اندازهگیری شش عامل کمپلکسکننده - روش کروماتوگرافی گازی | 7609 |
109 کیفیت آب - هضم برای تعیین عناصر انتخابی در آب - قسمت اول: هضم به وسیله تیزاب سلطانی | 1-7917 |
110 کیفیت آب - هضم برای تعیین عناصر انتخابی در آب - قسمت دوم: هضم به وسیله نیتریک اسید | 2-7917 |
111 کیفیت آب - اندازهگیری میزان سیلیس - روش آزمون | 7919 |
112 کیفیت آب - تعیین آلومینیوم به روش اسپکترومتری جذب اتمی | 8650 |
113 کیفیت آب - تعیین آلومینیوم به روش اسپکترومتری با استفاده از 10،1 فنانترولین | 8651 |
114 کیفیت آب - تعیین مجموع کلسیم و منیزیم به روش تیتراسیون با EDTA | 8652 |
115 کیفیت آب - اندازهگیری هالوژنهای قابل جذب پیوند یافته به ترکیبات آلی - روش آزمون | 8653 |
116 کیفیت آب - اندازهگیری منگنز - روش طیفسنجی با استفاده از فورمالدوکسیم - روش آزمون | 8911 |
117 کیفیت آب - اندازهگیری برومات حل شده به روش کروماتوگرافی مایع یونها - روش آزمون | 8912 |
118 کیفیت آب - اندازهگیری آمونیوم - قسمت اول: روش طیفسنجی دستی | 1-8913 |
119 کیفیت آب - اندازهگیری آمونیوم - قسمت دوم: روش طیفسنجی خودکار | 2-8913 |
120 حلالهای محلول در آب - قابلیت امتزاج با آب - روش آزمون | 9397 |
121 کیفیت آب - اندازهگیری برخی از حشرهکشهای آلی کلردار، بیفنیلهای چند کلردار و کلروبنزنها به روش کروماتوگرافی گازی پس از استخراج مایع - مایع | 9487 |
122 کیفیت آب - اندازهگیری بنزن و برخی مشتقهای آن - قسمت اول: به روش گاز کروماتوگرافی فضای فوقانی | 1-9007 |
123 کیفیت آب - اندازهگیری بنزین و برخی مشتقهای آن - قسمت دوم: به روش استخراج و کروماتوگراف گازی | 2-9007 |
124 آب - اندازهگیری هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای - قسمت اول: اندازهگیری 6 هیدروکربن آروماتیک چندحلقهای به روش کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا با آشکارسازی فلورسانس پس از استخراج مایع - مایع | 1-9387 |
125 آب - اندازهگیری هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای - قسمت دوم: اندازهگیری 6 هیدروکربن آروماتیک چندحلقهای به روش کروماتوگرافی لایه نازک با کارایی بالا با آشکارسازی فلورسانس پس از استخراج مایع - مایع | 2-9387 |
126 آب - اندازهگیری آلکیل فنلهای گزینشی - قسمت اول: روش برای نمونههای صاف نشده با استفاده از استخراج مایع - مایع و کروماتوگرافی گازی با آشکارسازی طیفسنجی جرمی | 1-9388 |
127 آب - تعیین ترکیبات آلی قلع انتخاب شده به روش گاز کروماتوگرافی | 10111 |
و- فاضلاب و پساب |
128 ویژگیهای پسآبهای صنعتی | 2439 |
129 آب - ارزیابی عوامل مهارکننده سرعت مصرف اکسیژن در لجن فعال | 5867 |
130 آب - راهنمای استفاده مجدد از آب در واحدهای تولید مواد غذائی | 6273 |
131 آب ارزیابی اثر مهارکنندگی ترکیبات موجود در آب بر روی رشد میکروارگانیزمهای موجود در لجن فعال | 6858 |
132 کیفیت آب - روش بررسی ممانعت از نیتراتسازی میکروارگانیسمهای لجن فعال به وسیله مواد شیمیایی و پسآبها | 7615 |
133 کیفیت آب - ارزیابی تخریب زیستی هوازی ترکیبات آلی در محیط آبی به روش لجن فعال نیمه پیوسته | 9115 |