پوستر ،بروشور و پمفلت های بهداشت محیطی
8- استریل و ضدعفونی کردن وسایل
۱۳- روش های سالم سازی میوه ها و سبزی ها
۱۴- اقدامات بهداشت محیط در حوادث و بلایا
۱۵- فرآیند تفکیک، جمع آوری، بی خطر سازی مواد زائد بیمارستانی
۱۶- ضوابط استاندارد بهداشتی در رختشویخانه بیمارستان
21- چگونه می توانیم به داشتن هوای پاک تر کمک کنیم؟
22- پنج کلید دستیابی به غذای ایمن
23- پیشگیری از مسمومیت با مواد شیمیایی در منزل 1
24- پیشگیری از مسمومیت با مواد شیمیایی در منزل 2
46- سلامت میوه و سبزیجات1
47- سلامت میوه و سبزیجات 2
49- ایمنی در رستوران و مراکز جمعی
52- آمیبیازیس
53- بهداشت در قنادی
54- پدروس یا دراکولا
55- تب دانگ
56- شستشو و ضد عفونی کردن بخش های بیمارستان
57- شیگلوز
58- بیماری کالاآزار
59- کدبندی و رنگ بندی تی ها در بیمارستان
60 - تب کریمه کنگو
61- بیماری مالاریا
62- نمک سالم
65- پمفلت استخر
68- پوستر سالک
69- پمفلت تاتو
70- پمفلت اقدامات بهداشتی در بلایا
71- پمفلت بهداشت محیط بستنی فروشی
72- پمفلت بهداشت محیط در ایام نوروز
73- پمفلت آلودگی هوا
79- ضوابط و استانداردهای بهداشتی در رختشویخانه بیمارستان
80- عوامل آلود کننده مواد غذایی
81- پوستر شپش
82-
تراکت تب کنگو
87- پمفلت بهداشت محیط در ماه محرم
89- پوستر بهداشت محیط در ماه محرم
90- پوستر پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان
94- توصیه های مهم بهداشتی درمورد نان ونانواییها
95- توصیه های بهداشتی در مورد آرایشگاه زنانه
96- توصیه های بهداشتی در مورد آرایشگاه مردانه
99- استفاده بی خطر از آفت کش ها
104- مسمومیت ناشی از سموم آفت کش
109- بیماری فاویسم
110- هپاتیت A
111- اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی.
113- مضرات مصرف تنباکو
114- اهمیت شستن دست ها
115- تعریف عفونت های بیمارستانی
116- ژیاردیا
پمفلت آموزشی چیست؟ و روش ساخت آن
دوستان عزیز جهت ساخت پمفلت از روش آموزشی بالا استفاده و در صورت تمایل به مدیریت سایت جهت نمایش عمومی ارسال کنن.
مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)
www.environmentalhealth.ir