نمونه سوالات استخدامی بهداشت محیط
گوشت و بهداشت گوشت - سایت بهداشت محیط ایران
سایت بهداشت محیط ایران
بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ، بهداشت مواد غذایی،استخدامی بهداشت محیط

گوشت و بهداشت گوشت


گوشت و بهداشت گوشت

گوشت مورد مصرف خودرا از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمائید.

-کشتارگاه بهداشتی محلی مطمئن برای بازرسی و معاینه دام قبل از کشتار حین کشتار و ارائه محصولی سالم می باشد. کشتارگاه محل دفن بیماریهای دام و بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است .

-از خرید گوشت فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی جدا”‌خودداری نمائید.

-از خرید گوشت چرخ کرده که از قبل آماده شده باشد خودداری نمائید. 


-از خرید گوشت از افراد دوره گرد جدا”‌خودداری نمائید.

-گوشت دامهای تب دار و بیمار پرخون قرمز تیره و دارای لخته های خون می باشد.

-گوشت هائی که بوی ادرار میدهد غیر قابل مصرف است.

-گوشت های لزج ،‌چسبناک و تغییر رنگ یافته فاسد و غیر قابل مصرف است.

-برای جلوگیری از ابتلاء‌ به بیماری تب کریمه کنگو گوشت های گرم را بمدت 12 ساعت در شرایط یخچال 8 درجه نگهداری نمائید.
 

-گوشت گرم را بیش از 72 ساعت در یخچال 8 درجه نگهداری ننمائید بهتر است آن را منجمد نمائید.

-مدت نگهداری گوشت منجمد گاو 12 ماه وگوسفند و بز و گوساله 8 ماه است .
 
-گوشت های منجمد که بمدت طولانی نگهداری شوند خشک و بدون طعم و حالت ترشیدگی دارد.

-گوشت جنین (‌تودلی ) قابل مصرف انسان نیست.

-برای سلامتی خود و خانواده از خرید گوشت از محل های غیر مجاز و سر راهی خودداری نمائید.

-گوشت هائی که ظاهری خیس، سست و شل داشته و الیاف آنها براحتی از هم جدا می شوند و با فشار انگشت سوراخ میشوند غیر قابل مصرف است .


منبع: اداره کل دامپزشکی


جهت دانلود تولبار سایت بهداشت محیط ایران روی تصویر زیر کلیک کنید






(جهت دسترسی به مطالب به روز به سمت چپ سایت بخش آخرین مطالب مراجعه کنید)